- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.478
- 278
- Konu Sahibi Limonlu Su
-
Teşekkür ederim peki kaçıncı günü gitmeliyim şuan adetin 1.nci günündeyim ilki kahverengi akıntıydı
Canım aşırı kg fazlan yok böyle tedaviye başlama sürecini uzatmak vakit kaybından başka bir işe yaramıyor. Bizde de hiç sorun yoktu 2. Tüp bebeğe kadar geldi sürecimiz şimdi ki aklım olsa hiç beklemeden başlardım yaşım da geçmemiş olurduKızlar bileniniz beni biliyor 15 aylık evliyim ve hiç korunmadim cocuk istiyorum eşimde bende testlerden geçtik çok şükür bi problem yok rahim filmi çektirdigim 2.ci ayım bu ayda hamile değilim doktor ilaç tedavisine başlayalım istersen dedi adetin kaçıncı günü gidiliyor?
Ben bu ay tedavi değilde zayıflayayım dedim 63 kiloyum 53 50 kilo olmak istiyorum
Eşim bu ay tedaviye başlayalım dedi sizce hem tedavi hem zayıflama diyeti bir arada olur mu ?
Kafam çok karışık aslında istiyorum tedavi ama ya olmazsa yine diye düşünüyorum
Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için
Adetin 3 günü gitsem sıkıntı olmaz dimiEğer adetinizin başındaysanız ve imkanınız varsa hemen bu hafta gidin klomeni kullanmanız için geç olmaz.
Teşekkür ederim cevabınız için p3ki şimdi durumunuz nedir acabaCanım aşırı kg fazlan yok böyle tedaviye başlama sürecini uzatmak vakit kaybından başka bir işe yaramıyor. Bizde de hiç sorun yoktu 2. Tüp bebeğe kadar geldi sürecimiz şimdi ki aklım olsa hiç beklemeden başlardım yaşım da geçmemiş olurdu
Adetin 3 günü gitsem sıkıntı olmaz dimi
27 haftalık hamıleyım Allah'ın izninle sağlıkla kucağıma alacağım günü bekliyorum. 6 senelik evliyiz 3 sene bekledik 3 sene de bu tedavilerle uğraş sürdü sen bekleme :)Teşekkür ederim cevabınız için p3ki şimdi durumunuz nedir acaba
Ayy rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah çok sevindim işte bende 1 sene bekle 2 sene bekle derken uzun süreler beklersem diye de korkuyorum27 haftalık hamıleyım Allah'ın izninle sağlıkla kucağıma alacağım günü bekliyorum. 6 senelik evliyiz 3 sene bekledik 3 sene de bu tedavilerle uğraş sürdü sen bekleme :)
Teşekkür ederimimkanın varsa eğer zayıflamayı tercih et. muhtemelen tedavi boyunca zaten kilo alacaksın
nacizhane tavsiye kuzum artık yediğimiz içtiğimiz herşey üreme sistemimizi bozuyor bir sebep olmasa bile evlat sahibi olmak zorlaştı rabbim inşallah bizim kadar uzatmadan versin ama sende önlemini al canımAyy rabbim sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah çok sevindim işte bende 1 sene bekle 2 sene bekle derken uzun süreler beklersem diye de korkuyorum
Teşekkür ederim cevabınız için sanırım oy birliğiyle tedaviye başlayayımnacizhane tavsiye kuzum artık yediğimiz içtiğimiz herşey üreme sistemimizi bozuyor bir sebep olmasa bile evlat sahibi olmak zorlaştı rabbim inşallah bizim kadar uzatmadan versin ama sende önlemini al canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?