Merhaba arkadaşlar 9 aydır korunmuyoruz. Bebişi göremedik malesef hala. Şimdi şöyle bir durum var ve ben çok heyecanlanmak istemesemde acaba diyorum.. Bundan 3 ay öncesine kadar benim adetlerim her ay 1 gün atarak gelirdi. Yani atıyorum 10 Ocakta adet olduysam 9 Şubatta gelirdi diğer adetim.. Fakat son 3 aydır gelen adet tarihlerim şöyle;
25 Kasım 2012
20 Aralık 2012
16 Ocak 2013
Bu düzene göre benim 11 Şubat-12 Şubat gibi adet olmam gerekiyor. Bugün 14ü ve bende hala birşey yok.. Fakat çok heveslenmekte istemiyorum Sonu hüsran olur diye korkuyorum..
Şimdi size sorum acaba adet günlerim eski düzenine dönüyor olabilir mi yani 15inde mi adet olacağım acaba yoksa hamişmiyim :) Bilemedim ki vallahi kafam çok karıştıı..
Adet gününden 1-2 gün önce-sonra gebelik testi yapıp çift çizgiyi görenler oldu mu onu merak ediyorum çünkü en sağlıklı adetin gecikmesinden 1 hafta sonra sonuç verdiği söyleniyor..
Ay kızlar vallahi bi acaip oldum bi yorum yapın bi içime rahatlatın yaaaa :)
25 Kasım 2012
20 Aralık 2012
16 Ocak 2013
Bu düzene göre benim 11 Şubat-12 Şubat gibi adet olmam gerekiyor. Bugün 14ü ve bende hala birşey yok.. Fakat çok heveslenmekte istemiyorum Sonu hüsran olur diye korkuyorum..
Şimdi size sorum acaba adet günlerim eski düzenine dönüyor olabilir mi yani 15inde mi adet olacağım acaba yoksa hamişmiyim :) Bilemedim ki vallahi kafam çok karıştıı..
Adet gününden 1-2 gün önce-sonra gebelik testi yapıp çift çizgiyi görenler oldu mu onu merak ediyorum çünkü en sağlıklı adetin gecikmesinden 1 hafta sonra sonuç verdiği söyleniyor..
Ay kızlar vallahi bi acaip oldum bi yorum yapın bi içime rahatlatın yaaaa :)