• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar fikir verir misiniz lütfen!!!

ecemmecem

Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2013
21
0
6
34
Afyon
Kızlar bu mutfak setlerinde hangi marka en iyisi sizce? Bana fikir verecek arkadaşım var mı? Düğün yapacağım da almayı düşünüyorum.

Çatal-kaşık-bıçak setinde JUMBO? HİSAR? Ya da hangisi?

Porselen yemek takımı? GÜRAL? HİSAR? KARACA?

Bir de damadın beyaz eşyayı geline danışmadan alıp, düğün için hazırlık yapması sizce normal mi? Yoksa beyaz eşya beraber mi seçilmeli sizce?

BEKLİYORUM YORUMLAR

jumbo ve güral diyeceğim tecrübelerime dayanarak..

diğer soruna gelince,,, damat bey aman bir an önce hallolsun diye almış olabilir sana sormasını beklediğini farketmemiş olabilir..

hiç konuşmamış mıydınız bu konuyu? nasıl alacağız ne zaman gibi.. pat diye aldım diye karşına mı çıktı?

Kızlar bu mutfak setlerinde hangi marka en iyisi sizce? Bana fikir verecek arkadaşım var mı? Düğün yapacağım da almayı düşünüyorum.

Çatal-kaşık-bıçak setinde JUMBO? HİSAR? Ya da hangisi?

Porselen yemek takımı? GÜRAL? HİSAR? KARACA?

Bir de damadın beyaz eşyayı geline danışmadan alıp, düğün için hazırlık yapması sizce normal mi? Yoksa beyaz eşya beraber mi seçilmeli sizce?

BEKLİYORUM YORUMLAR

Öncelikle selamlar canım

Yazından anladığım kadar sen çeyizine alacağın yemek takımını ve ÇKB takımını ayrı ayrı almayı planlıyorsun ? Benim şahsi fikrim dönem dönem yapılan çeyiz paketlerinden yararlanman . Hem daha uygun fiyata geliyor hem de alacağın paket görsellik açısından da birbirine çok uyumlu oluyor :34: Ben oyumu KARACA dan yana kullanıyorum . evlilik paketi var şu an fiyatı da 1799 tl. yemek takımı , ÇKB takımı , çelik tencere takımı , ve hediye olarak kahvaltı takımı veriyorlar . Yemek takımını makinede yıkamayı düşünenlerden isen sakın kare takım alma zira makineye yerleştirmek ayrı bir dert oluyor . KARACA ile EMSAN aynı firmanın ürünü dür benden sana bir bilgi daha :28: kendine cici bak :34:

Elbette Güral ya da hisar..
Bence çok yanlış yapmış. Birlikte seçmeniz gerekirdi tabi ki de . Ama olan olmuş tartışma çıkarmaya değmez..

Back