Kızlar benim sorunum şu ki sevgilimin evlilik teklif ederken verdiği tektaş tam da istediğim gibi sade güzel vs.
Eki Görüntüle 226945
resimdeki gibi. Ben bu yüzüğü evlendikten sonrada takmak istiyorum hatta sadece bu yüzüğü takmak istiyorum :)
Özellikle alyansla birlikte tektaş görüntüsü beni tilt ediyorGörüntü itibariyle çok küçük bir taş değil üzerindeki bu yüzden tek başına takılabilir gibi geliyor bana. Ben alyans takmayacağım dediğimde herkes garip garip bakıp aa olur mu öyle şey canım dediği için bilemedim şimdi:26:
Alyans takıp bunu bir kenara bırakmaya içim elvermiyor,tek başına alyansta takmak istemiyorum ortada kaldım anlayacağınız:18:
Tek başına tektaşı evlendikten sonra takan var mı ? "Öyle şey olur mu ?" sizce deFikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
aslında hoş duruyo tektaş ve alyans ama sana garip geliyo demekki bence soyle bisey yapabilirsin nişanlandığında mesela alyansı sağ yüzük parmağına takarsın tektaşınıda sol eline ister orta yada yüzük parmağına takabilirsin alyans tak bence mutlaka
bunu sol parmağına tek takabilirsin
yanına tria veya sıra taşlı alyans ile sola takabilirsin
yada bunu sağa takıp solada alyansını takabilirsin
ben alyans takmıyorum sol tarafa tek taş ve 7 taşı beraber kullanıyorum
3 senedir biriktirdiğim parayla 7 taşı ve tek taşı verip büyük taşlı tria yapacaktım
ama araba aldık para gitti:2:
Ben de aynı parmakta alyans ve tektaştan nefret ediyorum..
Alyansım kalın ne silindir şeklinde ve çok güzel..
Ama yanında tektaşla hiç sevmiyorum,herkesin herkesin parmağında var..
Be sadece tektaş kullanıyorum artık..
Çok daha asil ve şık duruyor..
evli değilim ama bende evlendiğimde sadece tek taşımı takıcam.amaan boşver kim ne diyor,nasıl istiyorsan öyle tak...senin değil mielalem bi yüzüğe karışmamıştı oda oldu allam ya hasta oldum okurken canım
neden olmasınki sen nasıl istersen öyle kullan tek taşta bir nevi alyanstır zaten
ama insanlarımız herşeye maydonoz olmayı sevdikleri için karışırlar ben böyle seviyorum dersinolur biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?