Kızlar fikir almak istiyorum

Bana yazacağı mesajı yanlışlıkla buraya attı diyen kişi Z.
Fatma ile Z başka kişi yani. Böyle bir şey olmadı. Y direkt Fatmaya soru sordu grupta. Fatma cevaplayacaktı tam. Apar topar mesaj silindi. Cevaplayamadı. Cevaplayan kişi Z oldu bana yazacağı mesaj diyor ama Z nin adı geçmiyordu o mesajda. Yalan dediğim bu. Teşekkür ederim size de. Arkadaşlıklarını sürdürmeleri beni alakadar etmez.

Bana yazacağı mesajı yanlışlıkla buraya attı diyen kişi Z.
Fatma ile Z başka kişi yani. Böyle bir şey olmadı. Y direkt Fatmaya soru sordu grupta. Fatma cevaplayacaktı tam. Apar topar mesaj silindi. Cevaplayamadı. Cevaplayan kişi Z oldu bana yazacağı mesaj diyor ama Z nin adı geçmiyordu o mesajda. Yalan dediğim bu. Teşekkür ederim size de. Arkadaşlıklarını sürdürmeleri beni alakadar etmez.

Bence çıkmayın gruptan ve takmayın. Gruptan çıkarsanız onlari ve gruba yazdıkları mesajları önemseyip tribe girdiğiniz belli olur. Ben olsam hicbsey olmamış gibi yapardım. Bir insanın hicbir şey olmamış gibi yapması kadar etkileyici ve kaliteli bir davranış biçimi yok bence. Ve herkes de yapamaz.

Not: Ben cok iyi yaparım

Bence çok ayıp etmişler. Ben olsam yüzlerine açık açık söyler sonra da gruptan çıkardım.

Neden ayrılmıyorsunuz ki hâlâ?

çık gitsin ne yazacaksın diğer atanmayanlarda çıksın toplu tepki, protesto böyle olur

Bence açıklama yapmaya bile değmez.
Direk çıkar engeller silerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…