- 16 Ağustos 2024
- 72
- 44
- 3
- 30
- Konu Sahibi kaktusella
-
Olur canım istanbuldaysan eğer bilgi almak isterimBenim birkaç güne çıkacak. Cinsiyeti de sözlü söyleyecekler. Ve uygun fiyata çok içime bi sinen yerde yaptırdım. Öğrenmek isterseniz özelden yazın bahsedeyim :)
Yani önceden bilmek isterdim ailemde var halamın bebeği mesela sadece 6 ay yaşadı çok acı çekti. Down sendromuna düşünmezdim ama hastalığa göre düşünürdüm kürtajı. Bu kafayla yaptırdım. Yoksa tedavi yok çoğu şeyde diye biliyorum. Zaten risk çıkınca da yine ek testler oluyor. Vicdansızlık olabilir ama bile bile acı çekecek çocuğu doğurmazdım diye düşünüyorum. Bir yerde testin amacı kürtaj işte. Ya da önceden bilip hazırlıklı olmak sonradan tanıyla uğraşmamak. Sma için bir yerde anne karnında gen tedavisi var diyor bir yerde yok diyor. Kalp böbrek olsa hani belki tedavisi olur ama down sendromu tedavisi yok edward yokHıımm bunları bilmiyordum, teşekkür ederim
Şöyle ben ağrıdayım , kargo ile Ankara’ya yolladım. Bu bahsettiğim yer Ankara’da .Olur canım istanbuldaysan eğer bilgi almak isterim
Yasak değil ama 10. Hafta öncesiyse test sıkıntı zaten test senin eline de geliyor görüyorsun. Bazi insanlar 6. 7. Haftada yaptırıp kızsa kürtaj oluyormuş. 10. Hafta yasal kürtaj sonra sebep gerekiyor ya o sebepten o yüzden doktorlar hep 10. Hafta sonrası istiyormuş.Cinsiyetini de söylediler mi peki? Ülkemizde yasakmış galiba cinsiyet söylemek. Bu da beni bi düşündürdü. Cinsiyeti söylemekte bile çekimser kalınıyorsa bu test nasıl %99 güvenilir oluyor
Yani önceden bilmek isterdim ailemde var halamın bebeği mesela sadece 6 ay yaşadı çok acı çekti. Down sendromuna düşünmezdim ama hastalığa göre düşünürdüm kürtajı. Bu kafayla yaptırdım. Yoksa tedavi yok çoğu şeyde diye biliyorum. Zaten risk çıkınca da yine ek testler oluyor. Vicdansızlık olabilir ama bile bile acı çekecek çocuğu doğurmazdım diye düşünüyorum. Bir yerde testin amacı kürtaj işte. Ya da önceden bilip hazırlıklı olmak sonradan tanıyla uğraşmamak. Sma için bir yerde anne karnında gen tedavisi var diyor bir yerde yok diyor. Kalp böbrek olsa hani belki tedavisi olur ama down sendromu tedavisi yok edward yok
Evet sizi anlıyorum. Ben sizin gibi düşünmüyorum bu nedenle de yaptırmam mantıklı değil o zamanYani önceden bilmek isterdim ailemde var halamın bebeği mesela sadece 6 ay yaşadı çok acı çekti. Down sendromuna düşünmezdim ama hastalığa göre düşünürdüm kürtajı. Bu kafayla yaptırdım. Yoksa tedavi yok çoğu şeyde diye biliyorum. Zaten risk çıkınca da yine ek testler oluyor. Vicdansızlık olabilir ama bile bile acı çekecek çocuğu doğurmazdım diye düşünüyorum. Bir yerde testin amacı kürtaj işte. Ya da önceden bilip hazırlıklı olmak sonradan tanıyla uğraşmamak. Sma için bir yerde anne karnında gen tedavisi var diyor bir yerde yok diyor. Kalp böbrek olsa hani belki tedavisi olur ama down sendromu tedavisi yok edward yok
cinsiyete göre kürtaj mıYasak değil ama 10. Hafta öncesiyse test sıkıntı zaten test senin eline de geliyor görüyorsun. Bazi insanlar 6. 7. Haftada yaptırıp kızsa kürtaj oluyormuş. 10. Hafta yasal kürtaj sonra sebep gerekiyor ya o sebepten o yüzden doktorlar hep 10. Hafta sonrası istiyormuş.
Ücreti ne kadar canım doktorum bana bir katalog verdi fiyat sormam için ama hiç aramadım bileŞöyle ben ağrıdayım , kargo ile Ankara’ya yolladım. Bu bahsettiğim yer Ankara’da .
10 500e anlaştık bizÜcreti ne kadar canım doktorum bana bir katalog verdi fiyat sormam için ama hiç aramadım bile
Uygun fiyatlıymış. Özelden bana yazar mısın adını aklımda bulunsun yine fikrim değişirse10 500e anlaştık biz
Tamam canımUygun fiyatlıymış. Özelden bana yazar mısın adını aklımda bulunsun yine fikrim değişirse
Evet zaten ikili taramada vs sorun olursa doktor yine amniyon testi yapıyormuş. Fetal dnada böyle. 15 bin evet biraz pahalı bi test. Hele kürtaj düşüncesi yoksa boşuna olabilir.Evet sizi anlıyorum. Ben sizin gibi düşünmüyorum bu nedenle de yaptırmam mantıklı değil o zaman
Teşekkür ederim detaylı bilgilendirmen içinEvet zaten ikili taramada vs sorun olursa doktor yine amniyon testi yapıyormuş. Fetal dnada böyle. 15 bin evet biraz pahalı bi test. Hele kürtaj düşüncesi yoksa boşuna olabilir.
Yani yapanlar oluyormuş sadece bizim ülkemizde değil. Doğruluğunda şüphe yok diyorlar bilmiyorum benim doktorum fetal dnada çıkıp sonra yanlış sınuç olan görmedim demişti.cinsiyete göre kürtaj mıhiiiiiiç bu ihtimal aklıma gelmedi biliyor musun. Doğruluğu şüpheli herhalde testin diye düşünmüştüm.
hala var mı böyle hastalıklı düşünenler yaaaYasak değil ama 10. Hafta öncesiyse test sıkıntı zaten test senin eline de geliyor görüyorsun. Bazi insanlar 6. 7. Haftada yaptırıp kızsa kürtaj oluyormuş. 10. Hafta yasal kürtaj sonra sebep gerekiyor ya o sebepten o yüzden doktorlar hep 10. Hafta sonrası istiyormuş.
%99 lardan bahsediyorlar çok yüksek bi doğruluk payı tabi kiYani yapanlar oluyormuş sadece bizim ülkemizde değil. Doğruluğunda şüphe yok diyorlar bilmiyorum benim doktorum fetal dnada çıkıp sonra yanlış sınuç olan görmedim demişti.
Kromozom bozukluklara ve genetik hastalıkların tespiti için yapılan tarama testi zaten bunlarda ilaç veya tedavisi mümkün olmayan kromozom hastalıkları Allah korusun her hangi bir kromozom bozukluk varsa önceden bilmiş oluyorsunuz ama tedavisi yok10+6 dayım doktorum yarın itibariyle (11.haftam dolunca) test verebileceğimi söyledi. Ancak ben normalde de testleri yaptırmayı düşünmüyordum. Gebeliği sonlandırmak gibi bir niyetim yok çıkan sonuca göre. Yine de size de sormak istiyorum. Fetal dna bebekte ilaç tedavisi ile erken tedavi edilecek rahatsızlıkları tespit etmiyor değil mi?
Sadece oyle olsa fetal dna testi olmazdi. Sizin kararınız.Çok kararsızım. Detaylı ultrasonda da bebeğin ense kalınlığından anlaşılıyormuş zaten
Bebegin dna’sinin anne kaninda yeterli miktarda bulunmasi icin 11. Hafta bekleniyor. Cinsiyet sadece doktorla paylasiliyor. Doktor uygun gorurse hastasiyla paylasiyor.Yasak değil ama 10. Hafta öncesiyse test sıkıntı zaten test senin eline de geliyor görüyorsun. Bazi insanlar 6. 7. Haftada yaptırıp kızsa kürtaj oluyormuş. 10. Hafta yasal kürtaj sonra sebep gerekiyor ya o sebepten o yüzden doktorlar hep 10. Hafta sonrası istiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?