• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar fatih dagdelende ameliyat olan var mı ? Memunmusunuz sonuctan?

yok canım ben Türk lirası sandım çok az buldum o yuzden şaşırdım

Bende tl sandim sasirdim on dk gorusulen bir dr ne kadar guvenilir bilemedim ben ayak ustu gecistirmece gibi geldi bana degilmi narpekcim birde hastasi yok yorumu yok gibi bu sitede vazgecin bence gelin haldun beye dogru yolu bulun derim ben

Bende tl sandim sasirdim on dk gorusulen bir dr ne kadar guvenilir bilemedim ben ayak ustu gecistirmece gibi geldi bana degilmi narpekcim birde hastasi yok yorumu yok gibi bu sitede vazgecin bence gelin haldun beye dogru yolu bulun derim ben

doktorum programına çıkıyordu sanırım. ama doktorda ilgi çok önemli bi sıkıntı olunca çekinmeden arayabilmeli insan. yüzyüze görüşmesi sıkıtı olan telefonda nasıl olur bilemedim

Canim haldun bey ankara daydi demi ben istanbuldayim imkansiz yani

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu arada asistanini aradim tekrar ve acikca ilk görüsmemde herseyi konusmadigimizi ve kafamda soru isareti oldugunu söyledim. Ameliyat gününde cizim yapip protez icin karar verildigini söyledi... Evet ön görüsme ile ilgili pek güzel birsey okuyamadim ama ameliyat sonrasi ile ilgili bir memunniyetsizlikte okumadim.. Cok ilginc ameliyatta bir de sabahlari😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back