Kızlar fatih dagdelende ameliyat olan var mı ? Memunmusunuz sonuctan?

Aslında ben görüsmeye gıttım randevu saatımden 3 saat önce oradaydım. Asistanı burcu hanım cok tatlı rıca ettım erkenden görüstük fatıh beyle tabi randevu saatı dısında oldugundan görüsmemiz kısa sürdü kac cc yada protezin damlamı yuvarlak mı olacagına amelıyat günü karar veririz dedi. Baska hiç bir dr ile görüsmedim öyle cokta arastırmadım memun olanlar yada olmayanlar lütfen paylaşırmısınız acill cünkü ameliyat tarıhımı 6 agustosa aldım.. Şimdiden teşekkür ederim 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bebde haziranda görüsmeye gittm.ayni sana yaptigu gibi 10dakika sürmedi görüsme.benim hic icime yatmadi doktor.hir birsey anlatmadan hemen ameliyat ntarihi olurmu? Belki yapacaklarini ben istemicem dimi?yinede sen blirsin..ben yaptirmicam ona

Formda yeniyim kisiye nasil cvp verildigini bilmiyorum rassig fiyat ne dedi peki sana? Bana 2700 dedi.. Birde görüstügün baska dr varmi? Formda sanirim fatih bey e ameliyat olan yok..

Aynen banada 2700 dedi..ben telefonle cok doktorla görüştüm canim..eleye eleye 2 tanede takili kaldim.
alinti ile cevapla ya basarak yaz canim. Isrersen özelden yazarim sana

Alinti ile cvp lama nerde acemiyim😊

Bir jac kisiden cevap bekliyorum bu doktorlar la ilgili. .o zaman özelden yazarim

Benim bu ameliyati agustosun 6 si gibi yaptirmam gerekiyor annem yurtdisinda o burdayken yaptira bilirim 2 tane bebisim var cünkü ve artik yaptirmak istiyorum.. Özeldende yazarsan sevinirim en azindan randevu alip görüsmeye gidebilirim.. Fatih bey i yillardir ekranlarda görüyoruz hayret birsey bir tane ameliyat olan yokmu form da

Sana arkadaslik gönderiyorum. .kabul edermusin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…