- 20 Kasım 2019
- 391
- 397
- 23
- Konu Sahibi BugsBunnyyy
Çok teşekkür ederim aynen katılıyorum.Sosyal medyada o gördüklerinizin çoğunun internetteki tanışma sitelerinde fake hesabı vardır buna emin olun.aynı anda birçoğu kişiyle yazışıyordur..zira o sitelerin ilişki mantığı budur.yedekleme olayı diyelim buna.
Ben görücü usülü ile tanışıp evlendim ve görücü usülü ile boşanmadım tabii ki...anlaşarak ayrıldık.iyi bir eş değil ama çocuğuma iyi bir baba seçmiş oldum.Ayrılma sebebim aldatılma veya şiddet değil kesinlikle
Sebep uyumsuzluk oldu bizim için..mesleği insan ilişkileri olan biriyim kısaca şunu yazayım
Hiçbir şeyi görmezden gelmeyin ve her anlamda uyumlu olduğunuz kişiyi partner olarak seçin... bir üye beraber yaşamak yazmış doğru ama ülke koşullarında zır bir durum bunu biliyoruz
Kalben inanmadığınız hiçbir şeyi yapmayın,hayır demesini bilin...
Şunu da yazayım:günümüz koşullarında evlenmemiş olsaydım inanın ki evlenmek zor olurdu...
görmezden geldiğimiz her minik hata ileride yaşayacağımız büyük pişmanlıklara sebep oluyor aynen katılıyorum size Allah gönlünüze göre versin sizinde, bundan sonraki hayatınızda çok mutlu olun