Kızlar evimi boyattıracağım hangi renk olsun sizce?

sukut

oğlum olsun istiyorum İNŞ
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
841
33
118
İzmir
kızlar bu konuda çok yetersizimm koltuklarım bellona lifos modeli kahverengi krem siyah diğer odaya köşe oturma odası alıcaz onuda badana rengine göre alırız çok önemli değil
kumbeji diyor kese kağıdı olabilir diyorlar sizin önerileriniz neler kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

kum beji olsun bence kese kağıdı biraz kirli gibi duruyor cnm kayınvalidem boyamıştı beğenmedik pek kum peji herşeyle uyum sağlar ama bence tabi :)) kremde düşünebilirsin oda herşeye uyar...

bi arkadasimda gormustum oturma odasinin bi duvarinda zebra deseni vardi yer yer geri kalani buz beyaziydi . koltuklari kirmizi yapmislardi ve sehpa gibi ufak tefek seylerde siyahti . bu tarz bisey de dusunebilirsin pek anlatamadim ama cok hos duruyo kirmizi ve o desen :) .

bi arkadasimda gormustum oturma odasinin bi duvarinda zebra deseni vardi yer yer geri kalani buz beyaziydi . koltuklari kirmizi yapmislardi ve sehpa gibi ufak tefek seylerde siyahti . bu tarz bisey de dusunebilirsin pek anlatamadim ama cok hos duruyo kirmizi ve o desen :) .

kırmızı çok göz rahatsız edici bir renk bence.kum beji tonlarında olabilir ya da nescafe rengi ama kırmızı tavsıye etmıyorum..denedik biliyoruz insanın gözleri ağrıyor ya sinir sistemini olumsuz etkileyen bi renk zaten kırmızı..

bende yeni boyattım evimi..kese kağıdı rengi..her markanın farklı olabilir tonu ama ben çok memnun kaldım...
sitede fotolarıda var evimin yeni halinin..sanırım eşyalarınada uyum sağlar,benimde krem tonlarında genelde..
görenler çok beğeniyor rengi,hatta 2 arkadaşımda benden sonra aynı renge boyattılar...

canım bende geçen hafta boyattım evimi buz beyazıydı kumbeji yaptım ve o kadar memnunum kiii harika bir renk bana göre..

Arkadaşlar çok teşekkür ediyorum hepinize tavsiyelerinizle evimi kreme boyattırdım tabi boya ismi fiyaklı bişeydi ama unuttum ismini:hulya:
2 tane kolon vardı onlarda koltuk rengi kahverengi yaptırdım

biz bu sene bnim odamı İstanbul pembesi diğer odaları ise İstanbul beji boyattık çok süper oldu

bende yeni boyattım canım evimi filli boyanın lületaşı rengi çok harika durdu. açık krem gibi evi çok ferah ve büyük gösterdi. kumbejinin açık tonu yani.

faworinin keten bejini yaptırdım.kum bejinin çok az açık tonu.her gelen bayılıyor rengine.tavsiye ederim yani.

Back
X