- 29 Ocak 2015
- 6.818
- 127.164
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağ olasın canım benim Allah razı olsunTatlım çok uzun zamandır Türkiye'den uzağım,bir sürü marka çıkmıştır kesin :/ en güzelini bulursun inshallah
Cümlemizden canım evet halı işi zor ,toz toplayan,temizlenmeyen halı çok,elbet bilen çıkar canım :)Sağ olasın canım benim Allah razı olsun
Tavsiyeyle alayım istiyorum, yoksa böyle her seferinde aldığımı çöpe atacağım. Yazık oluyor
Tuğbacım ben royalden aldım 2 sene önce tüm evime gayet memnunum açık renk olmasına rağmen hiç zorlamadı beni ayrica çok yumuşak ve çok hafifKızlar evime halı alacağım ama hangi marka alsak iyi olur.
Kolay süpürülsün, tüylenme falan yapmasın istiyorum.
Şu an evimde ki halılar çok berbat, üzeri tüylendi ve süpürmeyle falan da çıkmıyor.
Sizlerden bu konuda yardım istiyorum, hadi bir el atın :)
ÖpüyorumCümlemizden canım evet halı işi zor ,toz toplayan,temizlenmeyen halı çok,elbet bilen çıkar canım :)
Bende öpüyorum seni tatlımÖpüyorum
Sağ olasın canım benim Allah razı olsun.Tuğbacım ben royalden aldım 2 sene önce tüm evime gayet memnunum açık renk olmasına rağmen hiç zorlamadı beni ayrica çok yumuşak ve çok hafif
Çok çok sağ ol canım :) her ikisine de bakacağım nettenAnnem 3 yıldır Pierre Cardin kullanıyor çok memnun :) Atlas Halıyada iyi diyorlar
Paniğim çok çok sağ ol, Allah razı olsun :)Gürbüz marka çok bilinmez ama en iyi halı dokusu diyebilirim.
Ben bilindik bi markanın mağazasında tavsiye üzerine katalogtan ısmarlamıştım.
Mağazaya gelince gidip baktım, çok beğenip almıştım.
7 yıldır filanda kullanıyorum banamısın demedi.
Bi araştır netten istersen.
En iyisini bulursun umarım canımın içi
Hiloşummm, canım benim :) çok çok sağ ol, Allah razı olsunYatak odası ve oturma odası halılarım bellonadan tubişkom diğerleri Royal. 7 senedir 2 çocukla kullanıldığı düşünülürse bayagi iyi dayandilar diyebilirim yani memnunum ben kuzucum:-*
Çok çok sağ ol canım, netten bakacağım Pierre Cardin halıya :)Pierre Cardin kullanıyorum ben
Çok memnunum ilk aldığım zaman hav falanda yapmadı.
Ayrıca garantiside var
Ablacım çok çok sağ ol, dediğin şönil halıya bakacağım netten.Canım benim ben de evime yeni taşındığımda bütün halılarımı yenilemiştim mondiden almıştık Allah seni inandırsın sabah makineye tutuyordum akşam olmadan heryerde halı tüyü oluyordu baktım olmucak yıkamaya verdim tertemiz halıları ondan sonra tüylenme olmadı .
Mutfağa alırsan şönil al , ben banyolara şönil aldım yıkanması vs çok rahat yıpranma derdi de yok , mutfağıma da şönil alıcam hem ince hem de kir tutmuyor .
HALLEYS
Sağ olasın Koremm, Allah razı olsun.Tugbacim senin oglanin alerjisi vardı galiba. Onceligin o olsun bence.
Ben de yeni taşindıgım icin halılarım hep yeni.
Yaşadigim yerde pek marka tercih etme şansım olmadı o yuzden Atlantik hali aldım. Kalitesi nasıldir bilmiyorum ama şimdilik ben memnunum. Çocuklar surekli birseyler döküyor haliyle. Kolay temizleniyor ve leke kalmıyor.