moralini bozmak gibi olmasında ben ordan bi tablo aldım berbat bişe çıktı veee elime tam 25 günde ulaştı 15 günden önce bekleme gelmez artı o siteyi asla tavsiye etmiorum çok sorumsuz bi site görevlilere asla ulaşamazsın ........ mallarıda çooook adi sitede başka bi arkadaşta nevresim almış katlama yerleri yırtık gelmiş umaım memnun kalırsın...
moralini bozmak gibi olmasında ben ordan bi tablo aldım berbat bişe çıktı veee elime tam 25 günde ulaştı 15 günden önce bekleme gelmez artı o siteyi asla tavsiye etmiorum çok sorumsuz bi site görevlilere asla ulaşamazsın ........ mallarıda çooook adi sitede başka bi arkadaşta nevresim almış katlama yerleri yırtık gelmiş umaım memnun kalırsın...
arkadaşım çok sağol hemen iptal ettim siparişimi kampanyanın bitmesine 3 gün vardı umarım iptal olur ben şimdiye kadar netten sadece markafoniden alışveriş yaptım tacın nevresim takımlarından 4 tane almıştım 4 tane 300 tl ye şimdi bu siteyide iyi sanıordum demek değilmiş..
dmekki sans işi kızlar gecen bayram bende nevresm almıstm evmnetten sonra beklediğim gibi gelmedi iade ettm sorun yaşamadm hiç, smdi yine alışvriş apmıstm gecen hafta bu gün kargoya verişmil, sadece biraz geç ulaştırıolar tek dezavantajı bu
ben evim.net le yakında mahkemelik bile olabilirim arkadaşlar. satın aldığım ürünün satışını sırf fiyatı yanlış yazdıkları için iptal ettiler. müşterinin rızası olmadan satıştan kaçınmak suç olduğu için -ki bununla ilgili yasa var- ben de firmayı tüketici hakları hakem heyetine şikayet ettim. paramı geri ödediler ama bu onların yaptığı yanlışı örtmüyor. hatta geçen hafta bir de hediye göndermişler sanki vazgeçecekmişim gibi:)
ayrıca gönderecekleri eşyaları kolilemeleri de tek kelime ile berbat! diğer siteler çok özenli kalıyor bu sitenin yanında. gerçekten çok uyduruk kutular kullanıyorlar.
ayrıca gönderecekleri eşyaları kolilemeleri de tek kelime ile berbat! diğer siteler çok özenli kalıyor bu sitenin yanında. gerçekten çok uyduruk kutular kullanıyorlar.