• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar evim.netten kırmızı silikon set nasıl??

hamis

her işimi kendim yaparım .
Pro Üye
Anneler Kulübü
6 Temmuz 2009
3.553
2.772
698
Tc
dün sipariş verdim kargp bedava 2 taksitle 55.86 gibi bişey yaptı nasıl sizce :26:

1 Ad Kırmızı Kek Kalıbı
1 Ad Kırmızı Maşa
2 Ad Kırmızı Eldiven
1 Ad Kırmızı Yumurta Fırçası
1AdKırmızı Şeffaf Tutamaklı Kırmızı Spatula

$thumb_8699108629424_1.webp

umarım çok pahalıya almış olmamışımdır :18: :18:

moralini bozmak gibi olmasında ben ordan bi tablo aldım berbat bişe çıktı veee elime tam 25 günde ulaştı 15 günden önce bekleme gelmez artı o siteyi asla tavsiye etmiorum çok sorumsuz bi site görevlilere asla ulaşamazsın ........ mallarıda çooook adi sitede başka bi arkadaşta nevresim almış katlama yerleri yırtık gelmiş umaım memnun kalırsın...

moralini bozmak gibi olmasında ben ordan bi tablo aldım berbat bişe çıktı veee elime tam 25 günde ulaştı 15 günden önce bekleme gelmez artı o siteyi asla tavsiye etmiorum çok sorumsuz bi site görevlilere asla ulaşamazsın ........ mallarıda çooook adi sitede başka bi arkadaşta nevresim almış katlama yerleri yırtık gelmiş umaım memnun kalırsın...

arkadaşım çok sağol hemen iptal ettim siparişimi kampanyanın bitmesine 3 gün vardı umarım iptal olur ben şimdiye kadar netten sadece markafoniden alışveriş yaptım tacın nevresim takımlarından 4 tane almıştım 4 tane 300 tl ye şimdi bu siteyide iyi sanıordum demek değilmiş..

çok sağol :16:

rica ederim ne demek hatta konu bile açmıştım bide 50 milyon verdim gitti o kadar param ya:(

dmekki sans işi kızlar gecen bayram bende nevresm almıstm evmnetten sonra beklediğim gibi gelmedi iade ettm sorun yaşamadm hiç, smdi yine alışvriş apmıstm gecen hafta bu gün kargoya verişmil, sadece biraz geç ulaştırıolar tek dezavantajı bu

oh mail gelmişsiparişiniz iptal diye çok mutlu oldum yaa :32: kötü ürünler yollasaydılar yada para kaptırsaydım kahrımdan çatlardım valla :27:

aaa ben de s box almıştım ya iptal mi etsem başka bi yerde daha görmüştüm bugün s box ı aynı fiyattı gittim burdan aldım iptal edip öbüründen mi alsam

aaa ben de s box almıştım ya iptal mi etsem başka bi yerde daha görmüştüm bugün s box ı aynı fiyattı gittim burdan aldım iptal edip öbüründen mi alsam

valla bence alma canım bende iptal ettim duyduklarımdan sonra :19:

ben evim.net le yakında mahkemelik bile olabilirim arkadaşlar. satın aldığım ürünün satışını sırf fiyatı yanlış yazdıkları için iptal ettiler. müşterinin rızası olmadan satıştan kaçınmak suç olduğu için -ki bununla ilgili yasa var- ben de firmayı tüketici hakları hakem heyetine şikayet ettim. paramı geri ödediler ama bu onların yaptığı yanlışı örtmüyor. hatta geçen hafta bir de hediye göndermişler sanki vazgeçecekmişim gibi:)

Son düzenleme:
valla bende o silikon seti çok sevdim ama ne yapayım site çok adi anlaşılan arkadaş uyarır uyarmaz iptal ettim siparişi :32:

ayrıca gönderecekleri eşyaları kolilemeleri de tek kelime ile berbat! diğer siteler çok özenli kalıyor bu sitenin yanında. gerçekten çok uyduruk kutular kullanıyorlar.

Gerekli bilgiler alinip, sorunun hallolmasi üzerine konu yorumlara kapatilmistir.

Iyi paylasimlar dilerim...

Back
X