- 7 Ocak 2021
- 1.029
- 1.019
- Konu Sahibi Meraklihatunnn
Kızlar malum her şeye zam geliyor. Evinizde tasarruf için neler yapıyorsunuz. Nelere dikkat ediyorsunuz paylaşalım birbirimizden öğrenelim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel konu açmışsınız umarım tavsiyede bulunanlar olurKızlar malum her şeye zam geliyor. Evinizde tasarruf için neler yapıyorsunuz. Nelere dikkat ediyorsunuz paylaşalım birbirimizden öğrenelim.
Ben domates de kurutuyorum. Zeytinyagiyla meze gibi çok güzel oluyor. KahvaltıdaBirde şu var yazdan taze kuru fasulye bunları köydeki derin dondurucuda sakliyoruz kuru fasulye yanimizada ama.sekr vetaze fasulye buzlukta var
Domates biber saklama yapmıyorum
Geçen sene dolmalık biber Dr atmistik ama bu sene atamadık ful fasulye doldurduk
Yazdan maharetli iseniz pazarlık masrafı evde yazın köyde varsa bahceden yada yine pazardan. Yapabilirsiniz
Ben ancak fasulye atiyorum
Gümüş mü? Onunla nasıl yatırım yapabiliyorsunuz ki? Gümüş satılırken çok ucuza satılıyor diye biliyorumBı de maaştan 50/100 duruma göre gene gümüş aliyorum hesabimda
Dediğim gibi maaş miktarına göre değişir bu miktarlar .
Gümüş altın ve dövize oranla ucuz ve ekonomik bı yatırım olarak çıktı karşıma
Bazen hesapta 3/5 TL kaldıysa bile direk gümüş alıyorum
Yarım tablet nasil temizliyor cok merak ediyorum. Ben bir kez kullandim. Yarim yük olarak doldurdum. Alt rafa sadece. Yuksek isida calistirdim yine de temizlemedi. Ustelik makinem çok iyidir. Sudan gecirmesem üzerinde lekeler kurusa tertemiz cikarir. Ona ragmen olmadi. Zaten yarim tablet olayini beyaz eşya servisleri onermiyorlar.Ben de mesela bulaşık makinesini yarim tabletle calistiriyorum cok yağlı bulaşık yoksa gayet iyi temizliyor. Bulasik ve çamaşır makinesini hep ekonomik modda calistiriyorum. Bunun dışında çok bi şey yapamıyorum benim esim çok savurgan çünkü
Ben fairy platinum kullanıyorum.Yarım tablet nasil temizliyor cok merak ediyorum. Ben bir kez kullandim. Yarim yük olarak doldurdum. Alt rafa sadece. Yuksek isida calistirdim yine de temizlemedi. Ustelik makinem çok iyidir. Sudan gecirmesem üzerinde lekeler kurusa tertemiz cikarir. Ona ragmen olmadi. Zaten yarim tablet olayini beyaz eşya servisleri onermiyorlar.
Fairy platinumu nasil yariya bölüyorsunuz ustundekiler jel icindekiler toz.Ben fairy platinum kullanıyorum.
Yaklaşık 1 yıldır. Makine tıka basa dolu olsada hep yarım tabletle çalıştırıyorum.
Bulaşıklar tertemiz tek bir leke bile olmadan çıkıyor.
Eğer kızartma yaptığım bir bulaşık varsa çalıştırmadan önce sepete 2-3 kez yağ çöz sıkıp öyle çalıştırıyorum.
Bende gören bütün apartman şimdi aynı şekilde yıkıyor. Hiç yıkamama sorunumuz olmadı şimdiye kadar
Makinenin deterjan koyduğumuz yerin üstünde makasla ikiye kesiyorum.Fairy platinumu nasil yariya bölüyorsunuz ustundekiler jel icindekiler toz.
Jeller yine de akar amaMakinenin deterjan koyduğumuz yerin üstünde makasla ikiye kesiyorum.
Bıçakla kesmeye kalkarsanız dağılıyor
Fakat makasla kesince böyle bir sorun olmuyor.
Kalan yarım tableti bir çay tabağına koyuyorum. Üzerine yine bir çay tabağı kapatıyorum.
Yıkanan makinedekileri yerleştirir yerleştirmez. Hemen çay tabağında kalanı tekrar makineye atıyorum.
Bir sonraki yıkamaya kadar orada duruyor.
Bu şekilde tabletde hava almadığı için yıkama performansında bir düşüş yaşanmıyor
Ben tablet / yumuşak tablet kullanmıyorum. Fınısh jel var, onu kullanıyorum, makine ne kadar doluysa o kadar koyabiliyorsun. Çözünme problemi de olmuyorJeller yine de akar ama
Ben de simdi pril kullaniyorum tablet. Onunla yarim denedim ama olmadi. Ustelik makinede yalnizca alt taraf doluydu. 1 2 tabak 1 tencere kaşıklar kavanoz falan. Dopdolu degildi.Ben tablet / yumuşak tablet kullanmıyorum. Fınısh jel var, onu kullanıyorum, makine ne kadar doluysa o kadar koyabiliyorsun. Çözünme problemi de olmuyor
Yazarak kendimi ifade etmemde zorJeller yine de akar ama