Kızlar eşlerinize nasıl cilve yaparsınız?

Morelbise

Üfff çekil önümdeeen :-)
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2018
378
210
18
35
Hani derler cilveli işveli..bende pek yok da cilve...Siz mesela neler yaparsınız?Eşinizin sizde 'şunu diyorsun ya bayılıyorum' ya da 'şunu yapıyorsun bayılıyorum' dediği şeyler var mı?2 aylık evliyim ve sizlerden biraz kopya çekeyim öğreneyim...Mesela bir problem olduğunda sakinleştirip istediğinizi yaptırma ya da kv görümce durumlarında nasıl çözümler bulduğunuzz...Tecrübelerden yararlanalım <3:KK200::KK19:

Eşin kucağına oturma,kıvırtarak yürüme,aslan kocam yakışıklım diye dudak uzatma,elinden tutup çekme vs vs bunları yapıyorum aslında...daha farklı şeyler var mı dedim ama sanırım hepimiz böyle yapıyormuşuz..o zaman devam kızlar :)

Son düzenleme:
Evli değilim ama genelde hal ve hareketlerimin cilveli olduğunu söylerlerdi exler. Bir de bir bakışım varmış çok etkileyiciymiş.
Bu kadar cilveye rağmen yine yalnızım yine yalnızım:kızgın:
Fakat bunları yaparken insan fark etmiyor özellikle aman şunu da yapayım dediğim bir şey yok

Hani derler cilveli işveli..bende pek yok da cilve...Siz mesela neler yaparsınız?Eşinizin sizde 'şunu diyorsun ya bayılıyorum' ya da 'şunu yapıyorsun bayılıyorum' dediği şeyler var mı?2 aylık evliyim ve sizlerden biraz kopya çekeyim öğreneyim...Mesela bir problem olduğunda sakinleştirip istediğinizi yaptırma ya da kv görümce durumlarında nasıl çözümler bulduğunuzz...Tecrübelerden yararlanalım <3:KK200::KK19:
Doğuştan gelen bir yetenek olduğunu düşünüyorum, sonradan edinilemez....

İçinde cilve olmadığı halde yapmaya çalışırsan üstünde eğri durur,güzel olmaz.
Ama sizi seviyorsa her hareketiniz cilveli gelir ona.
Bir problem olduğunda genelde boynunu öpüyorum (huylanıyor,hoşuna gidiyor) sinirleri alınmış gibi oluyor.
Ha bir de istekli öpmeme deli oluyor.

İçinde cilve olmadığı halde yapmaya çalışırsan üstünde eğri durur,güzel olmaz.
Ama sizi seviyorsa her hareketiniz cilveli gelir ona.
Bir problem olduğunda genelde boynunu öpüyorum (huylanıyor,hoşuna gidiyor) sinirleri alınmış gibi oluyor.
Ha bir de istekli öpmeme deli oluyor.
Eğreti

Sonradan cilveli olunmaz eğreti durur zaten adam sizi böyle beğenmiş evlenmiş boşuna komik duruma düşmeyin hiç.

Görümce kayınvalide konusunda politik olun. Asla kötülemeden alttan alta yaptırın istediklerinizi.

çok klasik ama gıdıklarım çokta hoşuna gider

dediğimi yapmazsa bak gıdıklarım derim tamam tamam der iş başına koşar :D

Bende genel olrak Cilveli bir insanim.
Mesela unvde de yemek alicam yemek siparisini nasil veriyorsam artik kasadaki çocuk yıl sonunda açılmıştı:olamaz:

Kizlar da diyordu dp o nasil siparis vermek ya adami mahvettin falan ahahah
Başlarda farkinda degildim sonradan yetenegimin farkına vardim:deli:
Babing'e katılıyorum benimde içimden geliyor.

Bir gun arkadasim bende dp gibi veriyim bakalım cocuk bana da baygin bakacak mi dedi; bir pippit ölabilirmiyim gibi birsey çıktı cocuk dahil hepimiz koptuk:KK48:

Politik olacaksın ,
Kadınların misyonu bu.
İstediğini yapmak için altan alta zehirleyeceksin adamı :KK19:
Cilve işlerine girmiyorum , çekilicilik bence hakkedilmeli çünkü :KK37:
Kesinlikle. Uyanık olacaksın, doğru hamleler yapacaksın, öyle içinden geldiği gibi saf saf davranmakla olmuyor.

Back
X