• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar eski sevgilimin aldığı hediyeleri kullansam garip mi olur?

Maneviyatı olan kullanılmayacak şeyleri, süs, oyuncak, atabilirsiniz. Kıyafet, takı, toka gibi şeyler bence kullanılabilir fakat ileride yeni bir ilişkiye başlarsanız kullanmamaya bilirsiniz ben buna dikkat ederdim kendimi kötü hissederdim

Eski erkek arkadaşımın annesinin ördüğü şapka ve atkıyı takıp kocişimle foto çekip profil fotosu yapan ben pek cevap vermesem iyi olur sanırım.

Yani ben pek eşyalara anlam yüklemiyorum. Bana yapılmış bir hediye bana özel. Niye onla ayrıldım diye atıyım yada kullanmıyım ki. 🤭

ya yok neden garip olsun kullan gitsin. Ben hediyelerin iadesine de aşırı karşıyım ayıp geliyor bana

Bende bir adet epilasyon cihazı var lazım olunca çatır çatır kullanıyorum. Atsak yenisini almak isteyeceğiz ne gerek var onlar sadece eşya 🥰

Sevgilim değil de abim ile bütün bağları kopardık iki sene oldu. Aldığım hediyeleri geri göndermiş babamlara. 😅 Ben de başta onun bana verdiği şeyleri birilerine veriyordum. Sonra düşündüm. Aman dedim. Ne verecem. Kullan gitsin. Bu ekonomik şartlarda bir daha yenisini mi alacağım. O da akıllı olsaydı göndermeseydi. Koskoca 40 yaşında adam. Sen de kullan gitsin. Bir noktadan sonra takmıyorsun zaten.

onu çok hatırlatan şeyleri attım da çok sevdiğim bi çanta ve ceket var kullansam mı bilemedim napim sizce
Niye kullanmayasınız ki? Ay lise de bir sevgilim vardı bana düzleştirici almıştı 15 yıl oldu hala çalışıyor kullanıyorum 🤭 niye kullanmayım ki iş görüyor neticede 🤭

Back