• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar eşimizle, nişanlı veya sevgilimizle olan arşivleri karıştıralım. En komik ve rezil olanlar.

Nasipherseyyy

Previously Nslhnnaras
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
105
33
98
Az evvel resimlere bakarken aklıma geldi bu ve bunun gibi niceleri... Bir gün eşimle, o zamanlar sevgilimdi kendileri. Adalarda bisiklet turu yaparken marketten su almak için durduk. Çıkış kapısının önünde bekliyor baktım kapının tepesine el sallıyo aşkım napıosun sen ? dedim ya canım baksana kapı bozulmuş otomatik ama görmüo kasiyer kızlar da onlara el sallıyorum sandı galiba baksana bana gülüp beni kesiolar dedi kafamı markete çevirdim kasiyerler gülme krizine girmiş. Aşkım orası çıkış kapısı yazıyo ya kocaman hemen önünde giriş bu taraftan dedim Allahım surat 5 karış fena bozuldu forsu karizması yerlerde :KK70:nese aşkım gel şu bakkaldan alalım suları dedi nooldu canım kızlar en son seni kesiodu ayıp etme şimdi onlara gidip hemen bu marketten alıp geliosun o suları dedim domates gibi gidip geldi. :KK45::halay:

Bende henüz 19 yaşlarımda iken eşimle o zaman sevgiliydik . Ben onun yanına gelmiştim bana araba kullanmayı öğretmek istedi .
Bende bir heyecan bir panik . Daha önce hiç kullanmamişim hiiic birsey bilmiyorum . Düşünün on koltuğu arkaya itmeyi dahi bilmiyordum. Halbuki arabamız da vardı. Okadar ilgisizmisim.
Neyse anlattı etti ben çok güzel anladım . Anlattığınİ tekrarlayıp sonra icraate geçicem.
İşte bla bla bla sonrasında el fenerini kaldırıyorum işte bu kadar dedim :halay:
El feneri hmmm dedi ben kipkirmizı oldum yarı gülme yarı rezil oldum duygusu . Allahtan güzel kullandım hava geri gelmişti.
Yazincada bi komik olmadı o an komikti nedense.:rolleyes:

Yo komk gayette e
Bende henüz 19 yaşlarımda iken eşimle o zaman sevgiliydik . Ben onun yanına gelmiştim bana araba kullanmayı öğretmek istedi .
Bende bir heyecan bir panik . Daha önce hiç kullanmamişim hiiic birsey bilmiyorum . Düşünün on koltuğu arkaya itmeyi dahi bilmiyordum. Halbuki arabamız da vardı. Okadar ilgisizmisim.
Neyse anlattı etti ben çok güzel anladım . Anlattığınİ tekrarlayıp sonra icraate geçicem.
İşte bla bla bla sonrasında el fenerini kaldırıyorum işte bu kadar dedim :halay:
El feneri hmmm dedi ben kipkirmizı oldum yarı gülme yarı rezil oldum duygusu . Allahtan güzel kullandım hava geri gelmişti.
Yazincada bi komik olmadı o an komikti nedense.:rolleyes:
l feneri olayı beni benden aldı bian okurken harf hatası zannettim. :))

Kızlar bir soguk ani daha patlatacagim sizlere. Birgun sinemaya gittik film arkadaştan öte hiç unutmam hayatimin en utanc verici sacmaligim gunlerden biri basrol orlanda bloom. Filme giricez askim bak bu yonetmenin filmleri bi harika dedi soyle bi afise baktim aa evet askim orlanda yapmis kesin oyledir hadi gidelim dedim soyle dondu bana bakti yalniz o oyuncu canim yonetmen sag alt kosede yazio bak dedi ayy allahim morardim resmen halbuki orliside asiri severim yuzuklerin efendisinden nasil oyle sacmaladim bilmiorum tabi is isten gecti izah ettim inanmio 1 aydan fazla araliksiz alay etti yaa :KK70::KK70:

Back
X