Kızlar eşime ve görümceme ne demeliyim bana yardım edin!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Böyle alışmışlar böyle gider. En başında izin verdiğiniz için çözümü. Ben izin vermedğim halde eşim arada yapıyor. Versem kim bilir ne olur

Burda tek güzel taraf tüm kardeşlerin göndermesi tek sizinki yapsa çok daha sıkıntı
Kayinbabanin maaşı var evleri kendilerinin ek.kira geliri var! Düzenli para göndermek saçma bayramlarda ramazanda vs belki alışveriş yapılır d günlerinde bir eksikleri giderilir yaşlı ana baba sevindirmekte iyidir fakat bu durum paragözlük oluyor valla eşiniz ve kardeşleri fakir fukaraya yardım etseler daha makbul bana bu kadarı bencillik geldi haklısınız

Oh sefaları olsun alsınlar haketmis anne de kardeşler de. Siz de karışmayın..ne şartlarda büyü yetiş elin kızı gelsin ahkam kessin insanı evlilikten sogutursunuz siz fitne fitne

Eğer bütçemi sarsmayan bir miktarsa sorun yapmazdım ben şahsen ama görümce kesinlikle sinir bozucu o konuda katılıyorum size. Tek tavsiyem siz de kendi ailenize verin eşinizin harcadığı kadarını. Her ay bir hediye alın verin eşinizin tepkisi ne olacak gözlemleyin.

Annesine gönderilen miktar kadar ben de harcardım özellikle, neden diye sorulursa ağlayıp zırlayıp ne harcadım ben annene verirken sesin çıkmıyordu kendi karına çok geldi dimi bundan sonra bir şey yapmıyorum diye küser trip atarım.

Bi cilginlik yapip esini borca sokacaksin :)

Resmen enayilik. Maddi durumu iyi olan insanlara hac ibadeti farz. Sizin bu kadar kasmanıza gerek yoktu. İyi gelin olacağım diye kendinizi kullandırıyorsunuz ama emin olun onlar “oğlum veriyor, oğlumun parası” diyordur.

İşte kredi çekmek istemiyorum. Yoksa ben de aynı şeyi istiyorum ahh
düşününce haklısın ama benimleyim ben de bazen bunalıyorum bu durumdan

Babaları pinti biri olabilir . Belki bu yaşına kadar kadına hiçbir şey yapmamıştır . Anne de canını dişine takmıştır çocukların okuması için elinden geleni yapmıştır belki çocuklar da buna karşılık vermek istiyordur . Bence eşiniz evine bakıyorsa sizin ihtiyaçlarınızı eksik bırakmıyorsa hiç karışmayın. Siz de kendi ailenize yardımcı olun hatta hediyeler alın. O zaman eşiniz ne tepki verecek diye ölçün. Eğer size karişmazsa siz de karışmaması devam edin .

Alışmışlar. Değişir mi sanmam. İlk başta taviz verdiğiniz için devran böyle dönmüş. Eşini masrafa koyacaksın ki verecek parası kalmasın.

Sanırım aç ve açıkta değilsiniz. O zaman kıskançlık yapmayın.

Açıkçası kızlar da veriyor hepsi eşit

Nasıl ya siz kiradasınız kayınvalide evi var kayınpederin iyi işi var kira gelirleri var üstelik eşiniz kardeşleriyle umreye gönderecek pes o kocayı sepetlerim hadi ananla umreye sende git orada kal gelme diye bizde evlat kiradaysa anne baba daha çok yardım eder bırakın hediyeler almayı

Aylık ortalama ne kadar para çıkıyor hanenizden?
Bazen çok bazen az dememdeki kasıt şuydu. Şöyleki her ay düzenli iki bine yakın çıkıyor bir de üstüne ekstaralat oluyor bazen. O ekstralara canım sıkılıyor. Anneye süpürge makinası alacağız, anneye balkon seti alacağız, annenin ve babanın sağlık-estetik diş harcamaları, anneye buhar makinası alacağız vs vs. Böyle böyle ekstralar bitmiyor. Hani bu tarz şeyleri anneye verdiklerinizle anneniz de alabilir. Yoksa her ay anneye verilen düzenli maaşta gözüm yok. Şimdi de umre çıkınca ona sinirlendim.

Bizde de bakınca kayınvalidem birikim yapın hep der. Allah var öyle pervasız değil borç da verir sana ihtiyacın varsa. Ama ben bu umre işi için sordum. Yoksa ailesi kötü insanlar değiller.

Anladım ben sizi. Sinirlenmekte haklısınız bence. Yine de bunu kavga gürültü etmeden güzelce halletmeye çalışırsanız daha güzel olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…