• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar eşim intihar edecekmiş, eder mi cidden?

bez__bebek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mart 2017
45
70
3
35
Merhabalar,

2 senelik evliyim, yurtdisinda yasiyoruz, ikimizde calisiyoruz.

Esimle cok tartisiyoruz, cogunlukla benim ilgi beklemem, sevgililikteki gibi olma istegimden, beklentilerimden , ve esimin bunlari tam olarak vermemesinden kaynakli tartismalar yasiyoruz. yani ilgi istegi ve istedigim kadar karsilanmamasindan dolayi.

Eşime mesaj attım, cvap vermeyince aradım, önce sinirden ağladı şimdi de intihar edicem diye tutturdu bir akıl verin ne olur :(

Eder eder. Bugün değilse yarın eder gör bak.. hiç farketmedik zaten kim olduğunu.

Arkadaşlar fake galiba sürekli konu açmış peace yerine yazmış sanırım

Merhabalar,

2 senelik evliyim, yurtdisinda yasiyoruz, ikimizde calisiyoruz.

Esimle cok tartisiyoruz, cogunlukla benim ilgi beklemem, sevgililikteki gibi olma istegimden, beklentilerimden , ve esimin bunlari tam olarak vermemesinden kaynakli tartismalar yasiyoruz. yani ilgi istegi ve istedigim kadar karsilanmamasindan dolayi.

Eşime mesaj attım, cvap vermeyince aradım, önce sinirden ağladı şimdi de intihar edicem diye tutturdu bir akıl verin ne olur :KK43:
ben senin eşinin erinde olsam teleomu atar, farklı bir no aluır, sonrada seninle ebediyen bir daha görüşmemek üzere farklı bir şehre gidip boşanırdım.
ama ben eşin degilim.
adam söylüyuor yok, bagırıyor yok, anlamıyorsun hiçbir şekilde anlamamıyorsun
lütfen konuların dogru ise boşanın gercekten...

Bu arkadaşın iki üyeliğini de pasifize etmekte yarar var bence, zaten eski konularıyla yeterince meşgul ediyor bir de kendince eylem yapmış burada. Kimse sizin benzer konularınıza sürekli yorum yapmak zorunda değil, insanlar da size burada bir yere kadar yardımcı olabilir. Bu kadar takıntılıysanız yardım almanız gerekiyor, psikologa bir kere gittim de sihirli değnek dokundurmadı bana'yla olmuyor. Buradakiler mi kurtaracak sizi? Bir günlük alın oraya yazın bu kadar yazmayı seviyor ve yazarak rahatlıyorsanız. Mune Mune Kazen Kazen

Bu arkadaşın iki üyeliğini de pasifize etmekte yarar var bence, zaten eski konularıyla yeterince meşgul ediyor bir de kendince eylem yapmış burada. Kimse sizin benzer konularınıza sürekli yorum yapmak zorunda değil, insanlar da size burada bir yere kadar yardımcı olabilir. Bu kadar takıntılıysanız yardım almanız gerekiyor, psikologa bir kere gittim de sihirli değnek dokundurmadı bana'yla olmuyor. Buradakiler mi kurtaracak sizi? Bir günlük alın oraya yazın bu kadar yazmayı seviyor ve yazarak rahatlıyorsanız. Mune Mune Kazen Kazen

Bence peace değil bu üye.

Back
X