- 11 Temmuz 2019
- 1.286
- 807
- 73
Yaa çok sevindim hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHamileymişim kızlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa çok sevindim hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHamileymişim kızlar![]()
Hayirlisi olur inşallah canm hakkindaBen de dayanamadim kan testi verdim sabah.Insallah hayirli haberler gelir.3 ay once dusuk yaptim ve cok korkuyorum.Bu ay da aslinda cok dusuk ihtimal gebelik ama halsizlik,mide kalkmasi,bel agrim olunca test yapmistim birkac gun once silik cikti bayagi.Acaba ben psikolojik olarak mi olusturuyorum bu belirtileri diye de soruyorum da iste :)Umutlanmak da istemiyorum diycem ama umutlandim yarin alicam sonucu.
Insallah hayırlı haberlerini bize de söylersin alıncaBen de dayanamadim kan testi verdim sabah.Insallah hayirli haberler gelir.3 ay once dusuk yaptim ve cok korkuyorum.Bu ay da aslinda cok dusuk ihtimal gebelik ama halsizlik,mide kalkmasi,bel agrim olunca test yapmistim birkac gun once silik cikti bayagi.Acaba ben psikolojik olarak mi olusturuyorum bu belirtileri diye de soruyorum da iste :)Umutlanmak da istemiyorum diycem ama umutlandim yarin alicam sonucu.
Yaa çok sevindim hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
Hamileyim canim darısı başına inşallahCanım sende bir haber var mı? Benim adete son 2 gün kaldı. Dün test yaptım negatifti herhalde diğer aya kaldı :/
Ben 3 gün kaldı bekliyorum eğilince sağ taraftaki batmalar devam ediyor mecbur adet gününü beklicemCanım sende bir haber var mı? Benim adete son 2 gün kaldı. Dün test yaptım negatifti herhalde diğer aya kaldı :/
Ben 3 gün kaldı bekliyorum eğilince sağ taraftaki batmalar devam ediyor mecbur adet gününü beklicemdua et
Hamileyim canim darısı başına inşallah
2 gün sonra tekrar ver canım katlayarak artarsa sıkıntı yok demektir korkma 8 ile öğrenen insanlar var çevremdeKizlar merhaba.Regli olmam gereken gunde beta hcg 29 cikti.Bu deger beni kaygilandirdi biraz.Var mi aranizda dusuk degerle baslayip gebeligi devam eden?
Baktın mı tekrar haber verir misinKizlar merhaba.Regli olmam gereken gunde beta hcg 29 cikti.Bu deger beni kaygilandirdi biraz.Var mi aranizda dusuk degerle baslayip gebeligi devam eden?
Kimyasal gebelik canim.Bir dusuk vardi ikinci de kimyasal oldu.Baktın mı tekrar haber verir misin
Ya Rabbim hayırlı evlat nasip etsinKimyasal gebelik canim.Bir dusuk vardi ikinci de kimyasal oldu.
Ya adetim iki gün gecikti bugün test vericem dua et annelerin duası kabul olurHamileyim canim darısı başına inşallah
İnşallah hamilesindir canm dualarım seninle hayırlı haberini bekliyorumYa adetim iki gün gecikti bugün test vericem dua et annelerin duası kabul olur![]()