• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kizlar erken gebelik testi yaptim 2 gun once de pembe lekem olmustu bide suz bakin hamile miyim acaba

Ben de dayanamadim kan testi verdim sabah.Insallah hayirli haberler gelir.3 ay once dusuk yaptim ve cok korkuyorum.Bu ay da aslinda cok dusuk ihtimal gebelik ama halsizlik,mide kalkmasi,bel agrim olunca test yapmistim birkac gun once silik cikti bayagi.Acaba ben psikolojik olarak mi olusturuyorum bu belirtileri diye de soruyorum da iste :)Umutlanmak da istemiyorum diycem ama umutlandim yarin alicam sonucu.
Hayirlisi olur inşallah canm hakkinda

Ben de dayanamadim kan testi verdim sabah.Insallah hayirli haberler gelir.3 ay once dusuk yaptim ve cok korkuyorum.Bu ay da aslinda cok dusuk ihtimal gebelik ama halsizlik,mide kalkmasi,bel agrim olunca test yapmistim birkac gun once silik cikti bayagi.Acaba ben psikolojik olarak mi olusturuyorum bu belirtileri diye de soruyorum da iste :)Umutlanmak da istemiyorum diycem ama umutlandim yarin alicam sonucu.
Insallah hayırlı haberlerini bize de söylersin alınca

Canım sende bir haber var mı? Benim adete son 2 gün kaldı. Dün test yaptım negatifti herhalde diğer aya kaldı :/
Ben 3 gün kaldı bekliyorum eğilince sağ taraftaki batmalar devam ediyor mecbur adet gününü beklicem🤗 dua et

Kizlar merhaba.Regli olmam gereken gunde beta hcg 29 cikti.Bu deger beni kaygilandirdi biraz.Var mi aranizda dusuk degerle baslayip gebeligi devam eden?

Kizlar merhaba.Regli olmam gereken gunde beta hcg 29 cikti.Bu deger beni kaygilandirdi biraz.Var mi aranizda dusuk degerle baslayip gebeligi devam eden?
2 gün sonra tekrar ver canım katlayarak artarsa sıkıntı yok demektir korkma 8 ile öğrenen insanlar var çevremde

Baktın mı tekrar haber verir misin

Back