• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kizlar erken gebelik testi yaptim 2 gun once de pembe lekem olmustu bide suz bakin hamile miyim acaba

Irm113

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2019
38
17
3
24
Kızlar erken gebelik testi yaptum bugün iki gün önce de 2 damla pembe leken gelmişti 2. Çizgi de şüpelendim acaba hamile miyim
Screenshot_20190910-233335.png

Irm113 hazir burdayken bir de şey sorabilir miyim bel ağriniz var mi?yani hissettiginiz belirtiler?
Ya daha adet olmama 1 gun var kasiklarimda ara sira agri oluyor ama fazla deyil halsizlik cok var mide bulantisi cok az var akıntım var biraz sarimsi beyazimsi oyle

Ya daha adet olmama 1 gun var kasiklarimda ara sira agri oluyor ama fazla deyil halsizlik cok var mide bulantisi cok az var akıntım var biraz sarimsi beyazimsi oyle
Ben de dayanamadim kan testi verdim sabah.Insallah hayirli haberler gelir.3 ay once dusuk yaptim ve cok korkuyorum.Bu ay da aslinda cok dusuk ihtimal gebelik ama halsizlik,mide kalkmasi,bel agrim olunca test yapmistim birkac gun once silik cikti bayagi.Acaba ben psikolojik olarak mi olusturuyorum bu belirtileri diye de soruyorum da iste :)Umutlanmak da istemiyorum diycem ama umutlandim yarin alicam sonucu.

Back