Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah olr da az cıktı cizgiEvet canım tebrikler kan ver hemen, bana da nasip olur inş ikinci çizgi![]()
Normal canım genelde böyle oluyo zaten kopkoyu çıkanlar adeti baya bi geçirenlerde çıkıyoInsallah olr da az cıktı cizgi
Ama normal adet günüme2 gün var daha yarın gidip kan testi yaptira bilir miyim çıkar miNormal canım genelde böyle oluyo zaten kopkoyu çıkanlar adeti baya bi geçirenlerde çıkıyo
Hamileysen beta hcg nide yazar mısınKızlar erken gebelik testi yaptum bugün iki gün önce de 2 damla pembe leken gelmişti 2. Çizgi de şüpelendim acaba hamile miyimEki Görüntüle 2306278
Çıkar yaptır silik çizgi geç oluşum oluyorAma normal adet günüme2 gün var daha yarın gidip kan testi yaptira bilir miyim çıkar mi
Yaptırdım saat 4 gibi belli olucak iste bakalim hayirlisiÇıkar yaptır silik çizgi geç oluşum oluyor
HayırlısıYaptırdım saat 4 gibi belli olucak iste bakalim hayirlisi
Hayirlisi inşallah hamileyim dir de soylerimHayırlısıbizede söyle haberlerini bekliyoruz
![]()
Hayirlisi inşallah hamileyim dir de soylerim![]()
Hamileymişim kızlarHayırlısıbizede söyle haberlerini bekliyoruz
![]()
Hamileyim canimMerhaba Irm113 sonucunuz nedir acaba .Ayni durumdayim da o nedenle merak ettim
Insallah canm darısı başına olur en kısa zamandaAyyy cok sevindim hayirli olsun canimm.Saglikla gecir insallah .
Irm113 hazir burdayken bir de şey sorabilir miyim bel ağriniz var mi?yani hissettiginiz belirtiler?Insallah canm darısı başına olur en kısa zamanda![]()
Ya daha adet olmama 1 gun var kasiklarimda ara sira agri oluyor ama fazla deyil halsizlik cok var mide bulantisi cok az var akıntım var biraz sarimsi beyazimsi oyleIrm113 hazir burdayken bir de şey sorabilir miyim bel ağriniz var mi?yani hissettiginiz belirtiler?
Ben de dayanamadim kan testi verdim sabah.Insallah hayirli haberler gelir.3 ay once dusuk yaptim ve cok korkuyorum.Bu ay da aslinda cok dusuk ihtimal gebelik ama halsizlik,mide kalkmasi,bel agrim olunca test yapmistim birkac gun once silik cikti bayagi.Acaba ben psikolojik olarak mi olusturuyorum bu belirtileri diye de soruyorum da iste :)Umutlanmak da istemiyorum diycem ama umutlandim yarin alicam sonucu.Ya daha adet olmama 1 gun var kasiklarimda ara sira agri oluyor ama fazla deyil halsizlik cok var mide bulantisi cok az var akıntım var biraz sarimsi beyazimsi oyle