kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim hastaneden geldik şimdi çook şükür bebişte herhangi bir anormallik yok kalp sesini dinledik bikaç saatte kontrol altında tutmak istediler bebeğin hareketleri gayet ii :dance:kanamam durdu bu arada pazartesi dr.uma da gideceğim ayrıca...45 günlükken de kanamam olmuştu o zaman düşük tehlikesi tanısı konmuştu ve istirahat verilmişti bikaç hafta hiç bişi yapmadan yatmıştım şimdi gene istirahat etmemi yatakdan çok mecbur kalmadıkça kalkmamam gerektiğini sölediler...ya en az 6-7 hafta daha idare etmem dikkatli olmam lazım...a.s.
sağolun kızlar 2 gündür giremedim nete dinleniorum artık erken emeklilik gibi zaten haftaya 32.haftam doluyodu 1 hafta önceden bırakmış oldum işi bugünde doktora gideceğim bakalım bizim kız ne alemde korkuuttu beni ama gelince ben ona yapacağımı bilirim:1hug:
sağolun kızlar 2 gündür giremedim nete dinleniorum artık erken emeklilik gibi zaten haftaya 32.haftam doluyodu 1 hafta önceden bırakmış oldum işi bugünde doktora gideceğim bakalım bizim kız ne alemde korkuuttu beni ama gelince ben ona yapacağımı bilirim:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?