kızlar enn acilinden bakarmısınız

Canım yok gibi ya..tam seçilmiyor
Hele 1 hafta geçtiyse çok net 2 çizgi olmalıydı.
Belki de geç döllenme kan testi yaptır istersen daha net o
İnşallah vardır bebiş

Amiin inşallah hepimizi hayırlıysa nasip olur ben yünede hayal kırıklığı payı bırakıyorum olmayadabilirim sence varmı 2. Çizgi

Rabbim ne verirse hakkinda hayırlı olanı verecektir canım ne olursa olsun üzülme iyi tarafından bak çıkacak sonuca.
Bak benim 4. Sene bitti evliliğim, eşimde 2. yilda varikosel olduğunu öğrendik hic umutsuzluğa kapılmadım kalbimi gönlümü hep ferah tuttum hic kötü düşünmedim eşimin düşünmesine de izin vermedim. Doktorlar normal yolla cok zor hamile kalırsın dediler cok stres olduk ikimizdr tüp bebek yaptık tutmadı kimyasal gebelik oldu. Eşim karşımda bir çocuk gibi hıçkıra hıçkıra ağladı yüzünü saklayıp da içim parçalanmıştı yine pes etmedim, ettirmedim. Ağlamayla olmaz bu iş dondurulmuşları koyana kadar kendimiz denicez dedim ve 2. Ayda normal yolla hamile kaldım şükürler olsun ki. Meleğim şu an 20haftalik büyüyor bana tarafisiz duygular yaşatıyor.
Maddi manevi tüp bebek bir sınavdı bizim icin ama hep dedim Rabbimin bir bildiği vardır vakti zamanı vardır diye gerçekten öyle oldu.
Sen de ne olursa olsun iyisini düşün arkadaşım Rabbim en güzel zaman da veriyor istediklerimizi inan ki.

Ben 2.cizgiyi gördüm, inşallah geç döllenmedir meleğin içinde tomurcuk açıyordur Allah'ın izni ile.

Gözlerim doldu okurken maşallah ya çok sevindim senin adına Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin maşallah 41 kere

Allah sağlıklı bir sekikde büyütmeyi nasip etsin

Canım yok gibi ya..tam seçilmiyor
Hele 1 hafta geçtiyse çok net 2 çizgi olmalıydı.
Belki de geç döllenme kan testi yaptır istersen daha net o
İnşallah vardır bebiş
Aynen canım zaten kan testi yapmadan emin olmam mümkün değil hayırlısı olsun bakalım vardır Rabbimin bir bildiği varsada yoksada

O zamana kadar nasil sabredeceksin ben cok sabirsizim dayanamama hemencik ozele giderim herhalde 45 tl ye he.n bakiyorlar
Ya daha önce senin dediğin gibi yaptım negatif çıkınca moralim çok bozuldu şimdi olabildiğünce beklemek istiyorum bana kalsa cuma ya falan gidicem

Merhaba canım benim testimde aynı çıktı benimde adetim 7 gün geçmişti test yaptığımda pazartesi test yaptım Perşembe günü kan verdim sonuç 15 çıktı hamileyim geç döllenme olmuş inşallah seninki de öyledir haberlerini bekliyorum

Ayy inşallah tebrik ederim çook... kan testi yaptırdım öğleden sonra öğrenicem nolur dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…