Rabbim ne verirse hakkinda hayırlı olanı verecektir canım ne olursa olsun üzülme iyi tarafından bak çıkacak sonuca.
Bak benim 4. Sene bitti evliliğim, eşimde 2. yilda varikosel olduğunu öğrendik hic umutsuzluğa kapılmadım kalbimi gönlümü hep ferah tuttum hic kötü düşünmedim eşimin düşünmesine de izin vermedim. Doktorlar normal yolla cok zor hamile kalırsın dediler cok stres olduk ikimizdr tüp bebek yaptık tutmadı kimyasal gebelik oldu. Eşim karşımda bir çocuk gibi hıçkıra hıçkıra ağladı yüzünü saklayıp da içim parçalanmıştı yine pes etmedim, ettirmedim. Ağlamayla olmaz bu iş dondurulmuşları koyana kadar kendimiz denicez dedim ve 2. Ayda normal yolla hamile kaldım şükürler olsun ki. Meleğim şu an 20haftalik büyüyor bana tarafisiz duygular yaşatıyor.
Maddi manevi tüp bebek bir sınavdı bizim icin ama hep dedim Rabbimin bir bildiği vardır vakti zamanı vardır diye gerçekten öyle oldu.
Sen de ne olursa olsun iyisini düşün arkadaşım Rabbim en güzel zaman da veriyor istediklerimizi inan ki.
Ben 2.cizgiyi gördüm, inşallah geç döllenmedir meleğin içinde tomurcuk açıyordur Allah'ın izni ile.