- 9 Mayıs 2019
- 111
- 35
- 13
- 30
- Konu Sahibi Kubbbbrayldz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence var gibi duruyor inşallah öyledir bebeğin seninledirSizce çok silikte olsa 2. Çizgi varmı testte
Ayy inşallah banada öyle geldi ama çok teşekkür ederim cevabınız içinBence var gibi duruyor inşallah öyledir bebeğin seninledir
Rica ederim Allah gönlündeki sana versin inşallah canımAyy inşallah banada öyle geldi ama çok teşekkür ederim cevabınız için![]()
İnşallah Rabbim bekleyen herkese versin dualarımız kabul olur inşallahRica ederim Allah gönlündeki sana versin inşallah canım
Cnm adetin kac gun gecikti ins vardir bebişSizce çok silikte olsa 2. Çizgi varmı testte
İnşallah 1 hafta geçti canım sence varmı 2. ÇizgiCnm adetin kac gun gecikti ins vardir bebiş![]()
Kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum çünkü gebelik testlerine pek güvenemiyorum canımBen de hafifcik pembelik gordum istetsen yarin sabahta ilk idrarinla dene olmadi kan ver en sagliklisi
Yaptir cnm hem icinde rahatlar var mi yok mu tedirginlesmezsinKan tahlili yaptırmayı düşünüyorum çünkü gebelik testlerine pek güvenemiyorum canım
Ayy inşallah vardırYaptir cnm hem icinde rahatlar var mi yok mu tedirginlesmezsin
Benimde 8 gun var adete bakalm hayirlisi
Benim belki psikolojiktir belki ama bu ay adet oldum 19 nisandan sonra hep adet olacakmis gibi agrilarim oldu 8 ve 9 nisanda uzayan akıntı geldi cnm et suyu rengindeAyy inşallah vardırbelirtiler varmı azda olsa
Evet canımIlk 5 dk icinde mi çıktı arkadaşım?
Aa belirtiler var gibi ama henüz çok erken adet gününü bekliceksin mecbur kilo verme bendede oldu yaa 71 den 67 ye düştüm hamilelikle ilgisi olurmuki bilemedimBenim belki psikolojiktir belki ama bu ay adet oldum 19 nisandan sonra hep adet olacakmis gibi agrilarim oldu 8 ve 9 nisanda uzayan akıntı geldi cnm et suyu renginde
Birde ben 15 nisanda dogum kontrol hapini biraktim. Birde ben oruc tutuyorum cnm su bi haftada 61 den 57 kiloya düşmüsüm bir anda
O zaman kan ger arkadaşım, inşallah hayırlı sonuç alırsın. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.Evet canım
Amiin inşallah hepimizi hayırlıysa nasip olur ben yünede hayal kırıklığı payı bırakıyorum olmayadabilirim sence varmı 2. ÇizgiO zaman kan ger arkadaşım, inşallah hayırlı sonuç alırsın. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.
Vallaha bende bilemedim ayni kiloyu vermisiz 4 kilo ins bir sorun olmaz bir anda kilo vermekte iyi degilmis cnm ama cevremdekiler hamile oldugunu ogrendiginde kilo bile verdiklerini soylerlerdiAa belirtiler var gibi ama henüz çok erken adet gününü bekliceksin mecbur kilo verme bendede oldu yaa 71 den 67 ye düştüm hamilelikle ilgisi olurmuki bilemedim
Yani orucun etkiside olabilir bence kötü düşünmeyelim benim yengemde hamile kaldığında kilo vermişti başlardaVallaha bende bilemedim ayni kiloyu vermisiz 4 kilo ins bir sorun olmaz bir anda kilo vermekte iyi degilmis cnm ama cevremdekiler hamile oldugunu ogrendiginde kilo bile verdiklerini soylerlerdi