• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar enn acilinden bakarmısınız

Kubbbbrayldz

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
111
35
13
30
Sizce çok silikte olsa 2. Çizgi varmı testte

Eklentiler

• 015C7241-84E0-4207-B829-E539E3AFF7DB.jpeg
    015C7241-84E0-4207-B829-E539E3AFF7DB.jpeg
    33,7 KB · Görüntüleme: 200
Ben de hafifcik pembelik gordum istetsen yarin sabahta ilk idrarinla dene olmadi kan ver en sagliklisi

Ayy inşallah vardır 😻 belirtiler varmı azda olsa
Benim belki psikolojiktir belki ama bu ay adet oldum 19 nisandan sonra hep adet olacakmis gibi agrilarim oldu 8 ve 9 nisanda uzayan akıntı geldi cnm et suyu renginde
Birde ben 15 nisanda dogum kontrol hapini biraktim. Birde ben oruc tutuyorum cnm su bi haftada 61 den 57 kiloya düşmüsüm bir anda

Benim belki psikolojiktir belki ama bu ay adet oldum 19 nisandan sonra hep adet olacakmis gibi agrilarim oldu 8 ve 9 nisanda uzayan akıntı geldi cnm et suyu renginde
Birde ben 15 nisanda dogum kontrol hapini biraktim. Birde ben oruc tutuyorum cnm su bi haftada 61 den 57 kiloya düşmüsüm bir anda
Aa belirtiler var gibi ama henüz çok erken adet gününü bekliceksin mecbur kilo verme bendede oldu yaa 71 den 67 ye düştüm hamilelikle ilgisi olurmuki bilemedim

O zaman kan ger arkadaşım, inşallah hayırlı sonuç alırsın. Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah.
Amiin inşallah hepimizi hayırlıysa nasip olur ben yünede hayal kırıklığı payı bırakıyorum olmayadabilirim sence varmı 2. Çizgi

Aa belirtiler var gibi ama henüz çok erken adet gününü bekliceksin mecbur kilo verme bendede oldu yaa 71 den 67 ye düştüm hamilelikle ilgisi olurmuki bilemedim
Vallaha bende bilemedim ayni kiloyu vermisiz 4 kilo ins bir sorun olmaz bir anda kilo vermekte iyi degilmis cnm ama cevremdekiler hamile oldugunu ogrendiginde kilo bile verdiklerini soylerlerdi

Vallaha bende bilemedim ayni kiloyu vermisiz 4 kilo ins bir sorun olmaz bir anda kilo vermekte iyi degilmis cnm ama cevremdekiler hamile oldugunu ogrendiginde kilo bile verdiklerini soylerlerdi
Yani orucun etkiside olabilir bence kötü düşünmeyelim benim yengemde hamile kaldığında kilo vermişti başlarda

Back