Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çörek otu yağı ve şu cep melodisi tam anlamıyla ikisi en etkili silah kızlar.
Bence de en etkilisi kilo almak
5 6kılo aldıgım zamanlarda bıle bır gram buyumedı goguslerım bence kıloyla alakası yok kızlar buyuyecegı varsa eger o zaman belkı ama onun dısında ben ınanmıyorum cunku sısman olup gogsu kucuk olan cok ınsan var yanı
sana katılıyorum canım ama ısırgan otunu da eklemek ısterım ucuncu sık olarak
5 6kılo aldıgım zamanlarda bıle bır gram buyumedı goguslerım bence kıloyla alakası yok kızlar buyuyecegı varsa eger o zaman belkı ama onun dısında ben ınanmıyorum cunku sısman olup gogsu kucuk olan cok ınsan var yanı
nezcim bn ısıgan otunun zayıflattıgını duymustm sen kiloo verdınmı bı degısıklık oldumu yani
kafam karisti,bircok sey yaziyor burada ama hangisi simdi gercekten etkili?
ben almanyadayim ve burada nasil,ne yapabilirim?:26:
katılıyorm bir sürü şey yazılıyo ama bende hangisini denicemi şaşrdım büyüsün artık şu göğüslerimiz
kızlar bu şerbetçi otu karışımı bende kızarıklık yaptı, alerji oldu sanırım.1 hafta oldu kullanalı ama büyümede yok.bırakmalı mıyım sizce?
göz kararı yaptım tatlım ama şöle diyim 5 yemek kaşığı şerbetçi otuna 1 çay bardağı su koyarak kaynakttım kullandığım şerbetçi otu kadarda krem koydum malesef bi etki göremedim.bu doğal yöntemlere hiç inancım kalmadı hiçbiri olmuyo gibi