• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar en iyi boya markası ne?

butterfly

Guru
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
6.172
6
358
kızlar yardım edermisiniz. simdiye kadar hep kuaförde boyattım saclarımı kestirdim ve artık evde boyamak istiyorum. kaliteli cok memnun oldugunuz bir marka var mı? iyi bisey almak istiyorum.

kızlar iste istediğim renk bu
hangi markada bu rengi elde edebilirim

Eklentiler

• $Dolunay-Soysert.jpg
    $Dolunay-Soysert.jpg
    35,8 KB · Görüntüleme: 166
en iyi marka loreal bence digerleride güzel ama loreali tek gecerim renk hakkında bilgim yok :(

dip rengi bakır da uçlar bildiğin kırmızı fotoshopla yapılmış olabilir.

vallahi canım bence koleston çok iyi.ben onu kullanıyorum.renkleri hem çok canlı hem de kolay kolay akmıyor diğerleri gibi.ama o fotodaki rengin çok benzerini ben yıllar önce evde boyamıştım.igora diye bir markada var ona benzer bir renk.

tskler kizlar benim bir arkadasim onceden eczaneden boya alir onla boyardi. saclari hic yipranmazdi bitkisel demisti ama markasini hatirlamiyorum

market boyalarından uzak dur derim. onlar profesyonel değiller.

önereceğim markalar şunlar, kuaför malz satan yerlerde veya bazı parfümerilerde oluyor:

igora royal
loreal majirel
loreal majiblonde
loreal majirouge
tierra bitkisel saç boyası

canım benim arkadaşım kuaför koleston markanın çabuk aktığını ama lorealin kolay kolay akmadığını söyledi.ama bilemiyorum hangisi daha iyi ama sanırım lorealdir.

cok tskler kızlar... ayın 15inde istanbula gidecem esimin yanına. o yüzden haftaya boyayım taptaze olsun diyorum :)

artık saclarım siyah bakırdan siyaha döndüm. simdi renk tutar mı derdim yok :) ama eski saclarımı özlemeye basladımmm

Back