Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesikızlar..emmeden uyumaya nasıl alıştırcam?
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
5 ayına yakın kız bebeğim var..ben öğretmenim..şimidye kadar çalışmadım ve kendim baktım ama eylül 1 de malum göreve dönücem ve bakıcıya teslim edicem..kızım emzik de almıyor..sadece beni emerek uyuyor..aklım çok takılıyor..nasıl farklı şekilde uyutabilirm?
Merrhaba,
Tracy Hogg kitabında uyku düzeniyle ilgili işe yarayan yöntemler var.Ben kısmen uyguluyorum ancak uygulayıp memnun kalanlar var, bir incelemenizi öneririm.
bende aynı durumdaydım şöyle bir çare buldum belki sendede işe yarar.
Bebeğimi alıp karanlık odaya geçiyorum, kucağımda seviyorum okşuyorum biraz konuşup yatağına koyup poposunu pış pış yapıp odadan çıkıyorum.Uyumazsa tekrarlıyorum ama yüzde doksan hep uyuyor.
Benim bebeğimde emerek uyurdu. Evin içine salıncak kurduk. Ona yatırıp 5 dakika salladıkmı uyuyup kalıyor.Daha 4-5 gün oldu ama ben cok rahatladım. Sanada tavsiye ederim.
Benim bebeğimde emerek uyurdu. Evin içine salıncak kurduk. Ona yatırıp 5 dakika salladıkmı uyuyup kalıyor.Daha 4-5 gün oldu ama ben cok rahatladım. Sanada tavsiye ederim.