• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar elinizde kalan ilaçları paylaşalım .belki bir şans daha tanımış oluruz birbiri

aceba seçimlerden dolayımı posta gecikti inşallah bugün ulaşır elime içine buz torbası koydunmu arkadaşım umarım ilaçlara bi zarar gelmez alınca haber ederim hepimize acil şifalar.

arkadaşlar
tedavimin puregon kısmı tamamlanmasından dolayı elimde kalan puregon 900 lük iğnenin yarısına yakın bulunmaktadır gerçekten ihtiyacı olana ücretsiz verebilirim.

aceba seçimlerden dolayımı posta gecikti inşallah bugün ulaşır elime içine buz torbası koydunmu arkadaşım umarım ilaçlara bi zarar gelmez alınca haber ederim hepimize acil şifalar.
canım ya gelmişler adreste bulamamışlar ilaçlar geri gelmiş kusura bakma aksilik işte

dün eczaneye uğradım sırf bu ilaçları saklma koşulu için. ilaçları nrmal oda sıcaklığında saklayacakmışız. onedenle yanına buz koymaya gerek yok arkadaşlar birbirnize gönderirken dikkat edin ve buzdolabında saklamayın .

:lepi:İLAÇLAR ELİME ULAŞTI YARIN HESABINIZA EŞİM HAVALE EDİCEK İLAÇ ÜCRETİNİ TEKRAR TŞK EDERİM İYİ GÜNLER

TEDAVİDEN VAZGEÇMEM SEBEBİYLE HİÇ KULLANMADIĞIMIZ ((gonal-f 300iu(22mcg)/0,5ml kull.haz. 1 enjeksiyon kalemi)) İLAÇLARIMIZI UYGUN BİR FİYATA VEREBİLİRİZ SON KULLANIM TARİHLERİ 2010 OCAKTIR
savrancım ben alabılırım

Mrblar bugün eşim eşinizin hesabına ilaç ücretini havale etmiş fakat hesaba 100 lira yatırdığı için size 99 tl gönderbilmiş 0.80 tl gönderme ücreti almışlar tkrar tşk ederim

Arkadaşlar bende 30 tane Merional75 ve 2 tane Vıtrelle 250 var.Almak isteyen varsa haber versin acil çünkü taşınacağız. Ve hepsini buzdolabında sakladım

Back