• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar elinizde kalan ilaçları paylaşalım .belki bir şans daha tanımış oluruz birbiri

ilaçlar 75 iu mu yoksa 150 iu mi[/QUOTE]10 kutusu 75 lik 2 kutu da 150 lik var toplam 14 kutu 75 lik oluyor bu hafta içi gönderebilirim uyarmı canım

Son düzenleme:
tamam benim için uygun hafta içi yollaman.gönderince haber verirsin kargonun içine ücreti nereye göndereceğimi yazarsın acil şifalar.aderesimi ordan silebilirsen sevinirim.ben kaldırdım sende bir yere not aldıysan sil.

Son düzenleyen: Moderatör:
TEDAVİDEN VAZGEÇMEM SEBEBİYLE HİÇ KULLANMADIĞIMIZ ((gonal-f 300iu(22mcg)/0,5ml kull.haz. 1 enjeksiyon kalemi)) İLAÇLARIMIZI UYGUN BİR FİYATA VEREBİLİRİZ SON KULLANIM TARİHLERİ 2010 OCAKTIR

derya cım bu gün eşim ilaçları postaya vermiş bir kaç gün içinde eline geçer içine hesap no yazdım birde ilaçları 1 kutuya 2 toz 2 su koydumki kalabalık olmasın ilaçları alınca haberdar edermisin burdan

Kızlar benim tedavime puregon 425 le başladık 4 gün bu iğneyi vurucam göbekten.Sonrası henüz elli değil.
Bunun için bir de kalem verdiler.
Kızlar ilaçları henüz almadım.Acaba puregon 300 1 tanesi kaça?Bİr de nerden bir az daa hesaplı bula bilirim?

TEDAVİDEN VAZGEÇMEM SEBEBİYLE HİÇ KULLANMADIĞIMIZ ((gonal-f 300iu(22mcg)/0,5ml kull.haz. 1 enjeksiyon kalemi)) İLAÇLARIMIZI UYGUN BİR FİYATA VEREBİLİRİZ SON KULLANIM TARİHLERİ 2010 OCAKTIR
arkadaşlar kutular hiç açılmamıştır 6 adet gonalf 2 adet te preglyn 5000 var

saol arkadaşım elime ulaşınca haber veririm saol acil şifalar.

ilaçlar elime ulaşmadı kargomu yoksa ptt aracılığıylamı gönderdiniz.iyi günler

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM TEKRAR GÖRÜŞMEK ÜZERE ELİME ULAŞINCA HABERDAR EDERİM
:teytey:

Back