kızlar elinizde kalan ilaçları paylaşalım .belki bir şans daha tanımış oluruz birbiri

benim 2 tüp menogonum kaldı bide lucrin 2 şişe ihtiyacı olana iletebilirim çok fazla deil ama benden kalan bunlar

canım ben alabilirim.sana özel mesaj atayım .çok sevinirim
ilaçları tamamlayabilirsem tekrar deneyeceğim.çünki iki hakkımızda bitti ne yazık ki.

canım özel mesaj alımın kapalı açarsan sana mesaj atayım adresimi

canım biraz geç oldu ama oldu sanırım , açabildim galiba mesaj alımını . ben de bilmiyorum kapalı olduğunu sen söyleyinceye kadar :bbo:

merhaba, elinizde hala ESTRADERM 100 TTS duruyorsa ben almak isterimmmm...

lutfen cevabinizi bekliyorum

arkadaşlar ilaç ihtiyacımm devam ediyor. sadece benim için değil diğer arkadaşlar için de bu topiği gündemde tutmak istiyorum.

düşük önleyici iğne olan purolotondan 3 tane ve bir kaç tane crinone vajinal jel mevcut elimde.
ücretsiz göndermek istiyorum.

kızlar benımde gonal f ve cetrotıde ılaca ıhtıyacım var lutfen elınde hıc kullanılmamıs ılac olan arkadaslar cevap yazsın

Merhaba saruboceq isimli arkadaşım elimde crinone jel var demişsin ücretsiz olmasada yüzdesiyle almak isterim lütfen bana bi mesaj yolla gerçekten ihityacım var. Arkadaşlar bu arada elinde gonal f ve crinone jel olanlar lütfen bana mesaj yollasın acil arıyorum yüzdesiyle. Teşekkürler...

slm arkadaşım benim çok ihtiyacım var merionalleri bana verebilirsen çok sevinirim iyi günler

merhaba
elimde 1 kutu Estroderm bant var. Kalçaya yapıştırılan östrojen bantları , ihtiyacı olan var mı arkadaşlar ?
özellikle istanbul içinde olan arkadaşlara kargo ile yollayabilirim.

özelde mesaj yok burdan yaz istersen mesajını göremedim ilgilendiğin için teşekkür ederim

canım 14 kutu son kullanma tarihi 2010 almak istersen kargoyla gönderebilirim eğer uygunsa 100 tl istiyorum bende nisanda 3. denememi yapcam hayırlısı

ilaçlar 75 iu mu yoksa 150 iu mi

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…