kızlar elinizde kalan ilaçları paylaşalım .belki bir şans daha tanımış oluruz birbiri

witch52

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2008
103
0
96
50
Ordu
ben dün ikinci transfer sonucumu aldım ve gerçekten yıkıldım.o kadar umutluydum ki. dünden beri ağlamaktan harap ettim kendimi.hem manevi hem maddi açıdan çok yıpranıyor insan.ilaçlar gerçekten çok pahalı.üçüncü denemeyi yapmayı göze alamıyorum.tabi maddiyatta düşündürüyor insanı.lütfen birbirimize bu konuda destek verelim .özellikle başarıya ulaşmış şanslı arkadaşlarımdan rica ediyorum eğer artan ilaçlarınız varsa paylaşalım.belki bir umut daha doğar bizler için.ilgilenen herkese tşk ediyorum.

evet kızlar arkadaşımız cok haklı.ilaçlar gercekten cok pahalı ve bizde tamamını kendimiz ödeyerek alıyoruz.bu konuda elinde ilaç kalanların herkese yardım etmesi en büyük temennim.

arkadaslar beence kımsede yoktur ancak tedavısı yarıda kesılenlerde vardır cunku herkes olucagı kadar alıyor ancak ucuz ılaclar vardır vıtamın gıbı bıseyler verıyorlar ya 10 ytlyı gecmeyen ılaclar vıtamın gıbı onlar vardır herkeste bence

daha önce böyle konu olsaydı gönderirdim benimde elimde sanırım 300 m puregon kaldı aslında hala duruyor ama oda sıcaklığında kaldı yatakodasında dolapta duruyor sanırım bozulmuştur...

muhtemelen bozulmuştur.2-8 derecede saklanması gerekiyorki açıldıktan sonra en gec 1 ay içinde tüketilmesi gerekiyor yanlış bilmiyorsm.yinede ilgine teşekkürler.

evt o zaman bozulmuştur...tüp bebekten sonra nerdeyse 3 ay kalmamıştım sonra unuttum ilaçları çok pahalı Allah yardımcımız olsun arkdaşlar....çok isterdim yardımcı olabilmek için.neyse seneye bi daha deneyeceğim o zaman aklımdasınız

arkadaslar düsünce cok güzel ama sakincali ilaclarin dogru bir sekilde muhafaza edildiginden nasil emin olacaksiniz bozulmus olabilir sonra kullanildiginda kötü sonuclar cikabilir
bu riske girilmeyecek kadar ciddi bir konu

canım ben geçen ay kullandım gonal f vardı,ama geri kalanları benim işime yaramıyacağından (ilk tedavi sonrasında son kullanma tarihleri ilaçlar açıldığında 1 aylık zaman içerdiğinden )hastaneye bıraktım.sende gittiğin bölümün sorumlu hemşiresi ile konuş bu konuyu, çünkü bana sorumlu hemşire söylemişti.belki bırakanlar vardır canım .

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR,
Tedavileriniz hayırlı uğurlu olsun.. Rabbim tez zamanda bebişlerinize kavuştursun.İlk 2 denemede SSK raporu ile ilaçlarımı almıştım ama iğneler yetmediği için epeyce bir takviye yapmıştım.3. deneme ise tamamen kendi imkanlarımla oldu ve çok şükür hamile kaldım.Maddi ve manevi çok çok zorlu bir süreç.. Halen devam ettiğim ilaçlarım var. Allah hepimzin yardımcısı olsun..
Benim elimde 2,5 kutu CRİNONE %8 JEL (son kullanma tarihi 2011) ve 1 kutu ESTRADERM 100 TTS bantlardan var. İhtiyacı olarak arkadaşlara ulaştırmak isterim.
Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin..

benim elimde Ocak 2009 son kullanam tarihli 1 adet cetrotide , 1 kutu menogon ve içinde 4 tane olan crinone jel var . cetrotide'ı birinden cevap alamadığım iki kişiye söyledim , hangisinin kısmetiyse o alsın . menogon ve crinone jeli de gerçekten ihtiyacı olup da alamayacak birine ücretsiz olarak göndericem .. izmirden olursa elden teslim ederim

benim 2 tüp menogonum kaldı bide lucrin 2 şişe ihtiyacı olana iletebilirim çok fazla deil ama benden kalan bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…