• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri kızlar elbise hakkında yorum lütfen...

nursemin88

Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
22
0
16
İzmir
Uzun zamandır nişan elbisesi arıyorum. Daha almadım ama en beğendiğim bu oldu. Karar verdiğim takdirde tadilatlara başlanacak. Değerli yorumlarınızı bekliyorum:)

Eklentiler

• $1.jpg
    $1.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 171
eger çok yakınının nişanıysa bence harika bir seçim yapmışsın.tabi elbisenin boyunda tadilat yapılarak :)

Uzun zamandır nişan elbisesi arıyorum. Daha almadım ama en beğendiğim bu oldu. Karar verdiğim takdirde tadilatlara başlanacak. Değerli yorumlarınızı bekliyorum:)

bence harika bir seçim yapmışsın , kendi nişanına göre bir seçim olmuş hem ışıl ışıl göz alıcı hemde ağır bir elbise almalısın bence üzerinde de çok güzel durmuş :16::16::16:

ben çok beğendim :)
acaba nereden aldığınızı sorabilir miyim?:16:

Ben de çok beğendim,çok yakışmış. Eğer senin de içine sindiyse almalısın bence,içine sinmediyse de biraz daha dolaş belki daha güzelini,içine sinenini bulursun :)

elbise tek başına çok güzel seninde fiziğin güzel cuk oturmuş rengi flan biraz boydan kestir siyah yada gümüş bi gizli platform topuklu ayakkabı harika durur

Elbise çok güzel, sende de çok güzel durmuş. Rahat oynayabileceğini ve hareket edebileceğini sanmıyorum bunu da göz önünde bulundur. Sonuçta senin nişanın rahat hareket etmen çok önemli.

Hayırlı olsun şimdiden.

Elbise çok güzel, sende de çok güzel durmuş. Rahat oynayabileceğini ve hareket edebileceğini sanmıyorum bunu da göz önünde bulundur. Sonuçta senin nişanın rahat hareket etmen çok önemli.

Hayırlı olsun şimdiden.

saol tatlım:) Evet rahat hareketi de göz önünde bulundurmak lazım dimi...

canım renk olarak farklı bırsey denemelısınız bu bıraz garıp bır renk gıbı mesela sadece kırmızı tatlı kırmızı dedıklerı sana yakısır ..

canım renk olarak farklı bırsey denemelısınız bu bıraz garıp bır renk gıbı mesela sadece kırmızı tatlı kırmızı dedıklerı sana yakısır ..

canım kırmızı kına gecesi kıyafeti gibi durdu. Bunun rengi vişne çürüğü gibi. Bi kaç renk daha denedim en beğendiğim bu oldu.
Bu arada kıyafeti aldım kızlar :)

canım elbise sanki biraz abartılı gibi geldi bana sanki sahne kostümü gibi ama belki ben sadeliği sevdiğim için de olabilir yanlış anlama sakın. fiziğin çok düzgün onun için mesela bu kalıpta başka elbiseler bakabilirsin :51:

canım daha sade birşey alsana bu çok şaşalı ve ağır kızma ama bu da benim fikrim,brde eteği uzun ya nasıl rahat hareket edebilecek misin bununla

Back