Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
suyla yapılan muhallebinin besleyici bir yanı yok. bi daha sor bence dr.una.
havuç ve elma da kabızlık yapar diye dr.muz vermedi bize.
matasoy sen de druna sormadan kafana göre hareket etme. kilo alımı normalse sütün yetiyor demektir.
benim oglum 1 hafta sonra 3 aylik olucak ..1 ay anne sutu emdi dahada istemedi...ben hep mama veriyorum..anne sutu tadina yakinmis oda ama anne sutu kadar olamaz tabi.zaten bende hic sut yok artik
ek gidaya 4 aylik olunca basliyicam yani 1 ay sonra..dr simdi cok kucuk mideleri herseyi kaldirmaz dedi...
arzum marka yogurt yapma makinasi aldirdim..onunla kendim meyveli yogurt yapiop vericem ogluma..katkisiz daha saglikli...tavsiye ederim arkadaslar
canım tamam doktorlara görede öyle ama bak geçen eşimin bir arkadaşına oturmaya gittik 13 aylık kızı var ve annesi 7 ayda başlamış tam olarak ek gıdaya ve sonuç çocuk yutamıyor boğlacak gibi oluyor,doktorlar normalde 2 yaşına kadar emzirin diyorya arkadaşa 1 yaşında olmasına rağman hemen bıraksın demiş hiç bişey yemiyor çocuk .uzman tvde doktorda ek gıdaya geçişde anlatıyor 4.aydan itibaren yavaş yavaş başlanılması lazım yoksa ilerde sorun yaşabiliyoruz diyor:ecrin_bebek:Valla ben 6. ayını doldurmasını bekleyeceğim.
Şimdilik kilosu normal gidiyor maaşallah, ondan dolayı sorun çıkmayak.
Kıyamam onun bağırsakları henüz yeni yeni gelişiyor, olabildiğince geç vermeyi düşünüyorum.
Öncelikle oturmasını bekleyeceğim. Bu arlarda da mama sandalyesi alacağım, yemekte bizimle otursun, bizi takip etsin, yemek yemeği önce görerek öğrensin, O aralarda illa da ver diye tutturursa, "tamam benim balkabağım ek gıdaya hazır" diyip, ek gıdaya başlayacağım.cokacimcoook
Ben de öncelikle sadece patates ezmesi (yağsız, tuzsuz) vermeyi düşünüyorum. 3-4 gün ona devam edip, bir sorun çıkmazsa, biraz yağ koyup, sonra havuç, elma vs açılacağım.
Şimdilik benim planım bu, kıyamam daha bağırsakları tam gelişmezmiş, olabildiğince, geç vermek lazımmış
canım tamam doktorlara görede öyle ama bak geçen eşimin bir arkadaşına oturmaya gittik 13 aylık kızı var ve annesi 7 ayda başlamış tam olarak ek gıdaya ve sonuç çocuk yutamıyor boğlacak gibi oluyor,doktorlar normalde 2 yaşına kadar emzirin diyorya arkadaşa 1 yaşında olmasına rağman hemen bıraksın demiş hiç bişey yemiyor çocuk .uzman tvde doktorda ek gıdaya geçişde anlatıyor 4.aydan itibaren yavaş yavaş başlanılması lazım yoksa ilerde sorun yaşabiliyoruz diyor:ecrin_bebek: