Kızlar düşük yapanlar lütfen yardım etsin

busraaylmz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2024
30
4
1
27
Merhaba ben 5 haftalık hamileyim. Rahim duvarı ince olduğu için doktor düşük tehtidinden proluton ve enox iğne verdi. Bu iğneleri vurunduktan 24 saat sonra aşırı kanamam ve şiddetli regl ağrısı başladı. 3 gün sürdü şimdi kesildi ağrım. Kanamam kahverengi ve bordo renge dönüştü. Pıhtılar vardı az az. Kontrolüme gitmedim korkuyorum. En erken cuma gününe randevum var. Doktorum sadece su iç dedi. Bi cevap vermedi. Ben düşük nasıl yapılıyor bilmiyorum. 4-5 haftada düşük yapanlar anlatabilir mi et parçası geliyor mu ? Yoksa bu ilaçlar kanama mı yapıyor ?

Hiç bişeyim yoktu ilaçları kullanınca aniden kanamam oldu. Keşke kullanmasaydım
kendinizi keske boyle yapmasaydim yapsaydim diye suclamayin doktor size onermis ve kullandirmis eger kullanmasaydiniz ve olsaydi da keske kullansaydim dicektiniz oyle kendinize yuklenmeyin

insallah guzel haberlerle gelirsiniz doktor sonrasi size sadece su ic dediyse hemen gel dememesi garip geldi yogun kanamaniz olduusa, haberdar edin bizi de guzel dileklerimi gonderiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…