Kizlaarr selaam bugün 16 eylüldeki yumurtlamamin üzerinden tam 20 gün geçti (ovulasyon testiyle takip ettim yumurtlamayi) 2 kere erken gebelik testi yaptım ilk testimi 30 eylülde yaptım çok çok silik aşırı silik kaldırıp bakınca görünen bi çizgi cıktı ikinci testimi 3 ekimde yaptım negatif bunlar predictor erkenn gebelik testleriydi 2 ekim regl günümdü olamayınca 3 ekimde kan verdim ama gidip almadım sonuca sms yoluyla gelen linkten baktim beta 0.100 yani negatif fakat hala regl olmadım şişkinlik var çok yoğun akıntım oluyo ve bel ağrısı var tam regl oldum diyorum gidiyorum yok şeffaf yada beyaz akıntı normalde reglden 1 hafta yada 10 gün önce gogus ağrım başlardı oda hiç ağrımadı ama yumurtlama oldu 16 eylulde hem ovulasyon testinde cıktı hemde yumurtlama ağrısı akıntısı yaşadım o gün nasıl olur anlam veremiyorum yumurtladıysam ya regl olmam lazımdı yada gebe ama ikiside yok kizlar geç döllenme nasıl olur peki yani 16 eylüldeki yumurtlamada gebelik oluşsa şuana testlerde çıkardı o zaman o günden sonra tekrar yumurtlamışmi olabilirim yaklaşık 2 hafta önce kadin doğum doktoruna gitmiştim öyle bi kontrole sadece bebek düşündüğüm için karnımdan ultrasonla baktı kistin yok dedi eğer pco yad baska bi kist olsa karın ultrasonunda görülürdü dimi lütfen cevaplarınızi bekliyorum