- 28 Mart 2013
- 12.825
- 17.328
- 498
Tamam 40 tanede ben anneme okuttum. Allah kabul etsin inşallah. Duasini nasıl yapalim
Tamam 40 tanede ben anneme okuttum. Allah kabul etsin inşallah. Duasini nasıl yapalim
ben okudum amma evde degıldım haber veremedim
ben katılmak isterim nerde konu başlığı ne.Bu arada kizlar 4444 salat-i tefriciye çekmeye baslayacagiz inşallahkkatılmak isteyen olursa konuya yazsin lütfen.
:)
ben katılmak isterim nerde konu başlığı ne.
bende onu söylemek için girdim siteye. devam edilmeyecek sanırım :) biz bu işi beceremedik mi ne :)Sirada ki arkadaşa gecmeyecegiz mi ?
bende onu söylemek için girdim siteye. devam edilmeyecek sanırım :) biz bu işi beceremedik mi ne :)
senle benden başkada kimse yazmıyo ki toparlanalım desem :) sağlık olsun. bize sıra gelmedi kısmet değilmiş ..Galiba canim :)
Başka bir topige inşallah.
Ama yazarlarsa yine okurum tabii ki sora kimde bilmiyorum ama :)
senle benden başkada kimse yazmıyo ki toparlanalım desem :) sağlık olsun. bize sıra gelmedi kısmet değilmiş ..
bende listeyi bekliyorum.....senle benden başkada kimse yazmıyo ki toparlanalım desem :) sağlık olsun. bize sıra gelmedi kısmet değilmiş ..
bende listeyi bekliyorum.....
bende varım
Yeni bir topik AC canim direk ekle beni okuyalim.
313 Ayetel Kürsi Okumanın Fazileti 313 Ayetel Kürsi okumanın faziletiyle ilgili bazı bilgileri bu yazımızda sizlerle paylaşıyoruz. Bakın 312 veya 314 değil. Yani ne bir eksik, ne bir fazla. 313 olacak. Şifreli bir kapı düşünün. Bir eksik veya bir fazla olsa kapı açılır mı? Elbette hayır.
313 AYETEL KÜRSİ FAZİLETİ
ALLAH'ın cennetine kavuşmak için,
rızasını kazanmak için mübarek gecelerde (mesela cuma geceleri) 313 kere Ayetel Kürsi ve 313 kere Fatiha suresini okuyabilirsiniz.
Dünyevi işler için de okunabilir ancak bu biraz ucuzculuk olur.
Örneğin üniversite sınavını kazanmak, araba almak ve benzeri şeyler gibi. Demek istediğim ALLAH sana makbul bir dua verse demek ki onu araba için kullanacaksın.
Öncelikle imanla ölmek için okuyalım.
ALLAH-Ü TEALA ne için dua edeceğimizi bize öğretsin. (amin)
Ayetel Kürsi okunan eve şeytan giremez.
Ayetel Kürsi'yi her gün okumaya devam eden kişi hem dünya,
hem de ahiret hayatında yüksek dereceli makamlara ulaşır.
Günahlardan uzak durmaya başlar.
Huzura erişir.
313 defa okuyan kişinin istediği dua ALLAH'ın izniyle hayırlı bir istek ve duaysa kabul olur.
Cesareti ve kendine güveni arttırır.
Kaynak : http://www.ayetelkursioku.com/2014/10/313-ayetel-kursi-okumanin-fazileti.html
B berirem
@Ceylinimdeceylinim
@elanur84
@gsx
@pamukelf
@Saksi_Degilim_Ben
@segazel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?