- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #9.001
Gülcan için okudum allah kabul etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
[/QUOTE]TEFRİCİYE LİSTEMİZ
1. begonvil1985 178
2. Mrvyvz4832 178
3. S sibellcim 178
4. Meral01 178
5. Kara_gozlum 178
6. 5 528mucizemmm 178
7. B Bademmm388 178
8. aypare ackerman 178
9. Life light 178
10. Ocalh 178
11. caramel_7 178
12. V Vavin 178
13. hersey_dua_ile 178
14. Aktif Lora 178
15. W whiteice67 178
16. Mavibirumut 178
17. Saksi_Degilim_Ben 178
18. sadehayatt06 178
19. S Sabr-Sukur-Dua 178
20. Namaria 178
21. N Nana 178
22. Gulcan2904 172
İsmim Gulcan;
Duam
Allah'ım öncelikle hayırlısıyla ehliyet için gireceğim direksiyon sınavından gecmemi nasip eyle. Rabbim hayırlısıyla katından Salih ve Saliha evlatlar nasip eyle hayırlısıyla hamile kalıp gebeligimin sağlıkla ilerleyip kucağıma almayı bizlere de anne baba olmayı nasip eyle. Allah' ım eşime işinde kolaylıklar sağla. Sen ailemin sıkıntılarını gider. Kardeşimin ergenlik dönemini hayırlısıyla atlatmasini nasip eyle. Bize hayırlı kapılar aç Ya Rabbim. Burada dua eden kardeşleriminde ne dileği varsa sen kabul eyle. Amin
23. W whiteice67 (Tülay Hanım) 178
24. M -Misk- 178
25. A Allss 178
Gulcan arkadaşımızın dua'sı için 178 adet Salavat-ı Tefriciyye okuyup 20 Ağustos Perşembe Saat: 23:59'a kadar bildirim yaparsanız çok sevinirim
Tefriciyye başlama şeklini hepimiz biliyoruzdur. Bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım istedim. Duâ’sı yapılacak arkadaş güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılar. Tam bir imân ve inançla 21 defa “Estağfirrullah el azîym ve etûbu ileyh” diyerek tövbe istiğfar getirir. Sonra ne için okuyorsa , kalbe ona niyet eder. “Borcumdan, fakirlikten, şu muradıma erdir gibi....” Salavat-ı Tefriciyye’ye başlamadan önce bir defa “Eûzü besmeleyi” okuyup ondan sonra başlanır. Yüzünüz kıbleye karşı olursa daha müessir olur. Okuyuş esnasında , başka bir şeyle zihninizi meşgul etmemeye çalışınız. En önemli hususlardan biri; 4444 adedin ne bir fazla ne de bir eksik olmamasına çok dikkat etmektir. Bu adet kilidin anahtarı gibidir, anahtarın dişlerinden bir tanesinin eksik yada fazla olursa kapıyı açamazsınız.
evet canım okuyor, özelden sık sık mesaj atıp durumunu söylüyor, yoğun çalıştığı için bizlerden bir kaç gün geriden geliyor sadece, destek vermek istedim ama kimsenin hakkına girmek istemiyor, kendisi okumak istiyorCanim bisey sorabilirmiyim gülcan arkadasimiz diger arkadaslari okudumu hep goruyorum okunmamis olanlarin basinda yanlis anlasilmak istemiyorum
Anladım canım meraktan sordum canım yoksa benlik bi durum yok yanlış anlaşılmak istememevet canım okuyor, özelden sık sık mesaj atıp durumunu söylüyor, yoğun çalıştığı için bizlerden bir kaç gün geriden geliyor sadece, destek vermek istedim ama kimsenin hakkına girmek istemiyor, kendisi okumak istiyor
canım biraz yavaşladım ben de misafirim var iş yoğunluğu derken Allah izin verirse haftasonu tamamlayacagım eksikleri insallahArzu Arkadaşımıza Okundu bildirimi yapmayanlar
Aktif Lora (ayseMsb)
Naile Arkadaşımıza Okundu bildirimi yapmayanlar
Gulcan2904
Tülay Arkadaşımıza Okundu bildirimi yapmayanlar
Mrvyvz4832
V Vavin
hersey_dua_ile
Aktif Lora
Namaria
Gulcan2904
M -Misk-
Gulcan Arkadaşımıza Okundu bildirimi yapmayanlar
Mrvyvz4832
Kara_gozlum
aypare ackerman
Ocalh
caramel_7
V Vavin
hersey_dua_ile
Aktif Lora
Mavibirumut
S Sabr-Sukur-Dua
Namaria
N Nana
Gulcan2904
M -Misk-
Canım bende açıklama yapıyım listeye katıldığım zaman calismiyordum calistigim yerden 5-6 ay önce ayrılmıştım fakat çok sıkıştıkları için tekrardan ise çağırdılar bende ise başladım yaz dönemi olduğu için çok yoğun bir şekilde çalışıyorum listenin yarısında çıkmayı düşündüm ama sizin okuyacağız sayı artacağı için hakkınıza girmek istemedim ki seninle bir çok dua grubunda bulunduk bu kadar gecikmeli okumadığımi da biliyor olmalisin ben duamı tamamlamasam zaten haber vermeyen arkadaşlar gibi gruptan zaten cikarilirdim yanlış anlama bir tartışma yaratmak için yazmıyorum diğer arkadaşlarinda haberi olsun diye yazdım okuduğumu da burda karışıklık olmasın diye özelden bildiriyorum listedeki geriden gelmemi kapatmak için ben şuan günde bir kişiye okuyorum dün sabah arzu arkadaşıma başladım yarısını işe gitmeden yarısını işten gelince tamamladım bugünde N Nana arkadaşım için şuan 80 tanesini okudum kalaninida akşam gelince tamalicam begonvil1985Canim bisey sorabilirmiyim gülcan arkadasimiz diger arkadaslari okudumu hep goruyorum okunmamis olanlarin basinda yanlis anlasilmak istemiyorum
Gülcan arkadaşıma okudum Allah kabul etsin inşallahArzu Arkadaşımıza Okundu bildirimi yapmayanlar
Aktif Lora (ayseMsb)
Naile Arkadaşımıza Okundu bildirimi yapmayanlar
Gulcan2904
Tülay Arkadaşımıza Okundu bildirimi yapmayanlar
Mrvyvz4832
V Vavin
hersey_dua_ile
Aktif Lora
Namaria
Gulcan2904
M -Misk-
Gulcan Arkadaşımıza Okundu bildirimi yapmayanlar
Mrvyvz4832
Kara_gozlum
aypare ackerman
Ocalh
caramel_7
V Vavin
hersey_dua_ile
Aktif Lora
Mavibirumut
S Sabr-Sukur-Dua
Namaria
N Nana
Gulcan2904
M -Misk-
Anladım canım meraktan sordum canım yoksa benlik bi durum yok yanlış anlaşılmak istemem
Kuzum yeni listeye beni ekler misin?Estağfurullah canım benim, neden yanlış anlayalım❣❣, çok iyi yaptın tabi ki soracaksın