-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #8.481
Heh ay ben bunu okundu bildirimü yapanlar diye okudumRumeysa için okundu bildirimi yapmayanlar
Mrvyvz4832
aypare ackerman
Ocalh
caramel_7
@Vavin
M -Misk-
A Allss
M mervesellll
Aminn inşallah cnm hepimize rabbim çok şükür oldu sevincini yaşatsın Duama ortak olan arkadaşlardanda Allah razı olsun dualarımızı kabul etsin insallahMeral01 canım dua'n tamamlandı, Rabbim gerçekleştiğini görmeyi de nasip etsin inşallah. Tez zamanda kabul sevinçlerini yaşarsın inşallah
Rümeysa arkadaşıma okudum. Allah kabul etsinRumeysa için okundu bildirimi yapmayanlar
Mrvyvz4832
aypare ackerman
Ocalh
caramel_7
@Vavin
M -Misk-
A Allss
M mervesellll
Tuğçe için okudum Allah kabul etsin inşallahTEFRİCİYE LİSTEMİZ
1.begonvil1985 171
2.Mrvyvz4832 171
3. S sibellcim 171
4.Meral01 171
5. @Kara_gozlum 171
6. 5 528mucizemmm 169
İsmim Tuğçe;
Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirahim allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed Allahım sen TUĞÇE arkadaşımıza merhametli, Çalışkan,namuslu, evine ve eşine sadakat gösterebilecek çocuklarına iyi bir baba olabilecek iyi bir mesleği olan, kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş, ailesinin seveceği ve onun ailesininde TUĞÇEYİ çok seveceği, senin razı olacağın bir adamla ömür boyu huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yuvasını kurmayı tez vakitte nasip et. Ya rabbi TUĞÇENİN dünya ve ahiretimizi güzelleştirecek, karşılıklı sevgi,saygı, sadakat olan, kavgasızve huzur dolu yuvasını kurmayı nasip et. ALLAHIM TUĞÇE YE Helal para kazandığı güzel bir mesleği olan, maddi ve manevi evliliğe hazır yakışıklı, güzel huylu, aile terbiyesi almış, cimri olmayan, sadık, kıymet bilen, yuvasına bağlı bir eş nasip et ya rabbim TUĞÇENİN öyle bir evliliği olsun ki iyiki evlendim dedirtsin herkes imrenerek baksın evliliğine Tuğçe eşini eşi de onu tıpkı hz peygamberimizin hz hatice yi sevdiği gibi hz Alinin hz fatımayı sevdiği gibi sonsuz aşk bağlılık ve sadakatle sevsin gönülleri biribirine kördüğüm olsun Duasını ulu kabede yapılan dualardan eleyip peygamber efendimizin hürmetine kabul et rabbim amin. Rabbim TUĞÇENİN Dualarının kabul olmasına engel olan tüm günahlarını bağışla. Önünü tıkayan, huzura mutluluğa şansa mucizelere kavuşmasına engel olan bütün tıkanıkları, engelleri yok et. İşlerini kolaylaştır
Ya Musavvir isminle bu dünyada ona cennet hayatı yaşattır. Nasibi, şansı, bahtı, mutluluğu, huzuru, sağlığı, neşesi, şükrü bol olan, nasipli kullarından eyle. Bu dünyasını da ahiret hayatını da güzelleştir. Peygamber Efendimiz’in ( sav ) hürmetine duasını, duamızı geri çevirme kabul et, cevap ver Ya Erhamerrahimyn.
7. @Bademmm388 171
8.aypare ackerman 171
9.Life light 171
10.Ocalh 171
11.caramel_7 171
12. @Vavin 171
13. @Sensual_in_love 171
14. @ayseMsb 171
15. W whiteice67 171
16.Mavibirumut 171
17.Saksi_Degilim_Ben 171
18.sadehayatt06 171
19. S Sabr-Sukur-Dua 171
20.Namaria 171
21. N Nana 171
22. @Gulcan2904 171
23. W whiteice67 (Tülay Hanım) 171
24. M -Misk- 171
25. A Allss 171
26. M mervesellll 171
Tuğçe arkadaşımızın dua'sı için 171 adet Salavat-ı Tefriciyye okuyup 13 Temmuz Pazartesi Saat: 23:59'a kadar bildirim yaparsanız çok sevinirim
Tefriciyye başlama şeklini hepimiz biliyoruzdur. Bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım istedim. Duâ’sı yapılacak arkadaş güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılar. Tam bir imân ve inançla 21 defa “Estağfirrullah el azîym ve etûbu ileyh” diyerek tövbe istiğfar getirir. Sonra ne için okuyorsa , kalbe ona niyet eder. “Borcumdan, fakirlikten, şu muradıma erdir gibi....” Salavat-ı Tefriciyye’ye başlamadan önce bir defa “Eûzü besmeleyi” okuyup ondan sonra başlanır. Yüzünüz kıbleye karşı olursa daha müessir olur. Okuyuş esnasında , başka bir şeyle zihninizi meşgul etmemeye çalışınız. En önemli hususlardan biri; 4444 adedin ne bir fazla ne de bir eksik olmamasına çok dikkat etmektir. Bu adet kilidin anahtarı gibidir, anahtarın dişlerinden bir tanesinin eksik yada fazla olursa kapıyı açamazsınız.
Rumeysa için okudum Rabbim kabul eylesin inşallah
Tuğçe için 171 tane okudum cnm Allah kabul etsinTEFRİCİYE LİSTEMİZ
1.begonvil1985 171
2.Mrvyvz4832 171
3. S sibellcim 171
4.Meral01 171
5. @Kara_gozlum 171
6. 5 528mucizemmm 169
İsmim Tuğçe;
Eüzübillahimineşşeytanirracim bismillahirrahmanirahim allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed Allahım sen TUĞÇE arkadaşımıza merhametli, Çalışkan,namuslu, evine ve eşine sadakat gösterebilecek çocuklarına iyi bir baba olabilecek iyi bir mesleği olan, kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş, ailesinin seveceği ve onun ailesininde TUĞÇEYİ çok seveceği, senin razı olacağın bir adamla ömür boyu huzurlu ve sağlıklı bir şekilde yuvasını kurmayı tez vakitte nasip et. Ya rabbi TUĞÇENİN dünya ve ahiretimizi güzelleştirecek, karşılıklı sevgi,saygı, sadakat olan, kavgasızve huzur dolu yuvasını kurmayı nasip et. ALLAHIM TUĞÇE YE Helal para kazandığı güzel bir mesleği olan, maddi ve manevi evliliğe hazır yakışıklı, güzel huylu, aile terbiyesi almış, cimri olmayan, sadık, kıymet bilen, yuvasına bağlı bir eş nasip et ya rabbim TUĞÇENİN öyle bir evliliği olsun ki iyiki evlendim dedirtsin herkes imrenerek baksın evliliğine Tuğçe eşini eşi de onu tıpkı hz peygamberimizin hz hatice yi sevdiği gibi hz Alinin hz fatımayı sevdiği gibi sonsuz aşk bağlılık ve sadakatle sevsin gönülleri biribirine kördüğüm olsun Duasını ulu kabede yapılan dualardan eleyip peygamber efendimizin hürmetine kabul et rabbim amin. Rabbim TUĞÇENİN Dualarının kabul olmasına engel olan tüm günahlarını bağışla. Önünü tıkayan, huzura mutluluğa şansa mucizelere kavuşmasına engel olan bütün tıkanıkları, engelleri yok et. İşlerini kolaylaştır
Ya Musavvir isminle bu dünyada ona cennet hayatı yaşattır. Nasibi, şansı, bahtı, mutluluğu, huzuru, sağlığı, neşesi, şükrü bol olan, nasipli kullarından eyle. Bu dünyasını da ahiret hayatını da güzelleştir. Peygamber Efendimiz’in ( sav ) hürmetine duasını, duamızı geri çevirme kabul et, cevap ver Ya Erhamerrahimyn.
7. @Bademmm388 171
8.aypare ackerman 171
9.Life light 171
10.Ocalh 171
11.caramel_7 171
12. @Vavin 171
13. @Sensual_in_love 171
14. @ayseMsb 171
15. W whiteice67 171
16.Mavibirumut 171
17.Saksi_Degilim_Ben 171
18.sadehayatt06 171
19. S Sabr-Sukur-Dua 171
20.Namaria 171
21. N Nana 171
22. @Gulcan2904 171
24. M -Misk- 171
25. A Allss 171
26. M mervesellll 171
Tuğçe arkadaşımızın dua'sı için 171 adet Salavat-ı Tefriciyye okuyup 13 Temmuz Pazartesi Saat: 23:59'a kadar bildirim yaparsanız çok sevinirim
Tefriciyye başlama şeklini hepimiz biliyoruzdur. Bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım istedim. Duâ’sı yapılacak arkadaş güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılar. Tam bir imân ve inançla 21 defa “Estağfirrullah el azîym ve etûbu ileyh” diyerek tövbe istiğfar getirir. Sonra ne için okuyorsa , kalbe ona niyet eder. “Borcumdan, fakirlikten, şu muradıma erdir gibi....” Salavat-ı Tefriciyye’ye başlamadan önce bir defa “Eûzü besmeleyi” okuyup ondan sonra başlanır. Yüzünüz kıbleye karşı olursa daha müessir olur. Okuyuş esnasında , başka bir şeyle zihninizi meşgul etmemeye çalışınız. En önemli hususlardan biri; 4444 adedin ne bir fazla ne de bir eksik olmamasına çok dikkat etmektir. Bu adet kilidin anahtarı gibidir, anahtarın dişlerinden bir tanesinin eksik yada fazla olursa kapıyı açamazsınız.
Okuyorum canim bit nce haber vereceğimRumeysa için okundu bildirimi yapmayanlar
aypare ackerman
M mervesellll
Kızlar desteğe ihtiyacınız var mı? müsait olan arkadaşlarla sayınıza destek çıkalım. Çünkü Tuğçe arkadaşımıza da bildirim yapmadınız, bu gece de yeni arkadaşa geçeceğiz, birikmesin sayınız?
Ben düşerim canim 171 -12 =159 yani 159 okuyacağım benKızlar Tuğçe arkdaşımız için bir arkadaşımız 12 adet fazla okumuş, henüz okumasını yapmayan biri kendi sayısından düşebilir mi? Haberde versin ama olur muherkes düşerse bu seferde eksik kalır
Tuğçe arkadaşım için okudum Rabbim kabul etsin inşallahTEFRİCİYE LİSTEMİZ
1.begonvil1985 171
2.Mrvyvz4832 171
3. S sibellcim 171
4.Meral01 171
5. @Kara_gozlum 171
6. 5 528mucizemmm 169
İsmim Tuğçe;
7. @Bademmm388 171
8.aypare ackerman 171
9.Life light 171
10.Ocalh 171
11.caramel_7 171
12. @Vavin 171
13. @Sensual_in_love 171
14. @ayseMsb 171
15. W whiteice67 171
16.Mavibirumut 171
17.Saksi_Degilim_Ben 171
18.sadehayatt06 171
19. S Sabr-Sukur-Dua 171
20.Namaria 171
21. N Nana 171
22. @Gulcan2904 171
24. M -Misk- 171
25. A Allss 171
26. M mervesellll 171