- 1 Şubat 2019
- 1.945
- 2.432
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #8.001
Sibel arkadaşımız için okudum Allah kabul etsin inşallah begonvil1985
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşaretlemeye bayıldımTEFRİCİYE LİSTEMİZ
1. begonvil1985 185
2. @dilhun80 - 185
3. Umut_2019 185
4. M M_atruska 185
5. ayseMsb 185
6. Mrvyvz4832 185
7. caramel_7 - 185
8. Ocalh - 185
9. V Vavin 185
10. Mandalinvitamin - 185
11. mimiraculum - 185
12. Mucizemm222 - 185
13. T Tanemruyasu - 185
14. yalutserkan - 185
15. B Bademmm388 -185
16. kzmkzm -185
17. S sibellcim - 185
18. N Nana - 185
19. humanbeings - 189
İsmim Yeter
Allah’ım sana dua edilince kabul ettiğin, bir şey istenince verdiğin ismin hürmetine senden istiyorum. Yeter’e kısmetinin açılmasını nasip eyle ve dini, dünyası ve ahireti için hayırlı olan, onu her daim huzurlu, mutlu hissettirecek evlilik ve eş için bir yol aç. Kalbine inşirah ferahlığı ver. Yalnızlıkla imtihan etme. Gönlünü nasibinden başkasıyla yorma, yüreğinde merhamet, yüreğinde iyilik, yüreğinde güzellik olan insanları karşısına çıkar. Merhametsizleri yoluna yoldaş etme Allah’ım. Kusur görmeden muhabbet ile bakan gözler nasip eyle. Geç olmadan güç olmadan hayırlısıyla duasının çok şükür oldu sevincini yaşat.
20. Nzlnaz 185
21. Kara_gozlum 185
22. W whiteice67 185
23. Meral01 185
24.@Tospaagtd - 185
Yeter arkadaşımızın dua'sı için 185 adet Salavat-ı Tefriciyye okuyup 20 Haziran Cumartesi Saat:18'e kadar bildirim yaparsanız çok sevinirim
Tefriciyye başlama şeklini hepimiz biliyoruzdur. Bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım istedim. Duâ’sı yapılacak arkadaş güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılar. Tam bir imân ve inançla 21 defa “Estağfirrullah el azîym ve etûbu ileyh” diyerek tövbe istiğfar getirir. Sonra ne için okuyorsa , kalbe ona niyet eder. “Borcumdan, fakirlikten, şu muradıma erdir gibi....” Salavat-ı Tefriciyye’ye başlamadan önce bir defa “Eûzü besmeleyi” okuyup ondan sonra başlanır. Yüzünüz kıbleye karşı olursa daha müessir olur. Okuyuş esnasında , başka bir şeyle zihninizi meşgul etmemeye çalışınız. En önemli hususlardan biri; 4444 adedin ne bir fazla ne de bir eksik olmamasına çok dikkat etmektir. Bu adet kilidin anahtarı gibidir, anahtarın dişlerinden bir tanesinin eksik yada fazla olursa kapıyı açamazsınız.
Başlıyorum kuzum kusura bakmayın dün operasyon geçirdim geciktim bugün Sibel arkadaşıma okurum yarın da yeter icin okurum insallahSibel Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
Mrvyvz4832
V Vavin
Yeter Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
Mrvyvz4832
V Vavin
Mandalinvitamin
Mucizemm222
kzmkzm ( B butterflyyy )
S sibellcim
Başlıyorum kuzum kusura bakmayın dün operasyon geçirdim geciktim bugün Sibel arkadaşıma okurum yarın da yeter icin okurum insallah
İnsallah kuzum hayırlısıyla . Bugün daha iyiyim dün biraz sarsılmıştım da Okumak iyi geliyor kuzum duadan başka elimizden bir şey gelmiyor bol bol dua ediyorumkuzum senin takip ettiğini biliyorum, ben hatırlatma olarak yazıyorum. Dİnlenmek istersen biz yardımcı oluruz sana, okumak için kendini zorlama. Ama okumak iyi geliyor diyorsan o zaman birşey diyemem.
Ağrın sızın var mı?
ilaçlarını da aksatma olur mu?
Rabbim inşallah yüzünü güldürücek
İnsallah kuzum hayırlısıyla . Bugün daha iyiyim dün biraz sarsılmıştım da ☺ Okumak iyi geliyor kuzum duadan başka elimizden bir şey gelmiyor bol bol dua ediyorum
Allah razı olsun kuzum tek duam embriyoların insallah 5.gune kadar kalsınlar bana evlat olsunlar hayırlısıyla 7 tanesi döllendi çok şükür insallah devamı da gelirÇok sevindim canım iyi ki haber verdin,bende dua edicem sana
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah kuzum.Allah razı olsun kuzum tek duam embriyoların insallah 5.gune kadar kalsınlar bana evlat olsunlar hayırlısıyla 7 tanesi döllendi çok şükür insallah devamı da gelir
Yeter icin okudum Rabbim gönlüne göre versin inşallahSibel Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
Mrvyvz4832
V Vavin
Yeter Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
Mrvyvz4832
V Vavin
Mandalinvitamin
Mucizemm222
kzmkzm ( B butterflyyy )
S sibellcim
Şnsallah kuzum Allah razı olsunRabbim yüzünü güldürsün inşallah kuzum.