- 12 Mayıs 2020
- 51
- 32
- 38
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #7.961
Bitirdim canim Haziran beni bitirdi hic iyi degilim hala duamin kabul olacagi gunu bekliyyum babasi velayeti istiyor ailem beni ve bebegimi evde istemiyor maddi acidan bitigim nolur dualariniI eksik etmeyintamam canım bitirince haber verir misin? sen nasılsın bu arada? kendini biraz daha iyi hissetmeye başladın mı? zamanla herşey düzelecek inşallah
Beni de ekler misiniz gruba evlat sahibi olmak için istiyorum Rabbim isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahAnlladım canım olabilir verdiğin fikir için çok teşekkür ederim
bu listenin sonuna yaklaşıyoruz, yni liste oluşturulursa sizi davet edeceğim, o zaman da müsait olursanız başımızın üstünde yeriniz var. Allah en kısa sürede müjdeli haberler almayı nasip etsinBeni de ekler misiniz gruba evlat sahibi olmak için istiyorum Rabbim isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Hakkında hayırlısıysa hiç bir dua geri çevrilmez merak etme canım..Allah yardımcın olsunBitirdim canim Haziran beni bitirdi hic iyi degilim hala duamin kabul olacagi gunu bekliyyum babasi velayeti istiyor ailem beni ve bebegimi evde istemiyor maddi acidan bitigim nolur dualariniI eksik etmeyin
amin krfesim cok sagolasinHakkında hayırlısıysa hiç bir dua geri çevrilmez merak etme canım..Allah yardımcın olsun
Naile için okudum. Allah kabul etsinNazlı Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
ayseMsb
C cemkaraemre (Tefriciyye'sini başladı, bitirince haber verecek)
Merve Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
ayseMsb
Mrvyvz4832
Mucizemm222
Naile Arkadaşımız için okundu bildirimi yapmayanlar
ayseMsb
Mrvyvz4832
caramel_7
Ocalh
V Vavin
Mandalinvitamin
mimiraculum
Mucizemm222
Canım Ben ilk gün okumuştum, bildirim yapmayı unutmuşumNaile Arkadaşımız için Okundu bildirimi yapmayanlar
ayseMsb
Mucizemm222
Sibel Arkadaşımız için Okundu bildirimi yapmayanlar
ayseMsb
Mrvyvz4832
caramel_7
V Vavin
Mandalinvitamin
mimiraculum
Mucizemm222
kzmkzm
S sibellcim
N Nana
Nzlnaz
Kara_gozlum
Meral01
YardimCanım Ben ilk gün okumuştum, bildirim yapmayı unutmuşum
Kime okuyamadın balım yardım ederimYardim
Sibel için 100 okudum sayilim 90 lardayim canoKime okuyamadın balım yardım edeyim
Tamam canim 40 okuyorum benSibel için 100 okudum sayilim 90 lardayim cano
Canimsin kiz rahatsizmissin k.bakma cano yaTamam canim 40 okuyorum ben
40 taneyi okudum canim❤Sibel için 100 okudum sayilim 90 lardayim cano