- 17 Mart 2018
- 1.554
- 661
-
- Konu Sahibi Supurgesizcadiii35
- #7.761
Okudum canım Allah kabul etsin inşallahTEFRİCİYE LİSTEMİZ
1.begonvil1985 178
2.kunfeyekun__ - 178
3.Umut_2019 178
4. M M_atruska 178
5.ayseMsb 178
6.Mrvyvz4832 178
7.caramel_7 - 178
8. C cemkaraemre - 178
9.Ocalh - 178
10. V Vavin 178
11.Mandalinvitamin - 178
12.mimiraculum - 178
13.Mucizemm222 - 178
14. T Tanemruyasu - 172
İsmim Pınar
Rabbim sen bizi, içimizdekileri, korku endişelerimizi, dua ve isteklerimizi bizden iyi bilensin. Senden gelen her şeye binlerce kez şükürler olsun. 4 yıldır evlat hasreti ile yanıyorum. 3 evladımı cennete yolladım. Bu acılardaa dayanma gücü verdin bana. Defalarca çocuk tedavilerinde olumsuz cevap aldım. Çocuk hasreti uğruna bilmediğim şehirlerde doktorların kapısını çalıp çare bulamadım. Ve biliyorum ki çare Yine sendedir. Mübarek ramazan ayında Bana bi mucize bahşettin içimde bir meyve yeşeriyor sayende binlerce şükürler olsun. Bu yaşadığım dördüncü gebelikte yine düşük riskim var. Sen olmaz denileni oldurdun rabbim bu bebeğimi bize bağışla. Onu Sen yeşerttin hiç beklemediğimiz bir anda gönderdin sağlıkla kucağıma almayı nasip et rabbim. Hamileliğimde yaşadığım sağlık sorunlarımı korkulu rüyalarimi ve vesveselerimi yok et rabbimBiz sadece senden dileriz sen bizi bağışla eğer Varsa günahlarımız sen bizi affet bizi evlatsızlıkla sınama rabbım. Bu yaşadıgım düşük riskinden beni kurtar sana sığındım allah’ım bebeğimi sağlıkla kucağıma gönder. Benım gibi evlat hasreti çeken. Nerde hamile görse bir iç çeken nerde bir bebek sesi duysa gözleri dolan benim gibi karnının kocaman olduğu günleri bebeğini emzirdiği günleri hayal ettiğini gören hiç bir kadını evlatsız bırakma rabbım bıze hayırlı merhametli senın sevgınle dolu kalbı olan evlatlar nasip et amin amin amin
15.yalutserkan - 178
16. B Bademmm388 -178
17.kzmkzm -178
18. S sibellcim - 178
19. N Nana - 178
20.humanbeings - 178
21.Cacaben - 178
22.Nzlnaz 178
23. W whiteice67 178
24.Meral01 178
25.Kara_gozlum 178
Pınar arkadaşımızın dua'sı için 178 adet Salavat-ı Tefriciyye okuyup 7 Haziran Cumartesi Saat:18'e kadar bildirim yaparsanız çok sevinirim
Tefriciyye başlama şeklini hepimiz biliyoruzdur. Bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım istedim. Duâ’sı yapılacak arkadaş güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılar. Tam bir imân ve inançla 21 defa “Estağfirrullah el azîym ve etûbu ileyh” diyerek tövbe istiğfar getirir. Sonra ne için okuyorsa , kalbe ona niyet eder. “Borcumdan, fakirlikten, şu muradıma erdir gibi....” Salavat-ı Tefriciyye’ye başlamadan önce bir defa “Eûzü besmeleyi” okuyup ondan sonra başlanır. Yüzünüz kıbleye karşı olursa daha müessir olur. Okuyuş esnasında , başka bir şeyle zihninizi meşgul etmemeye çalışınız. En önemli hususlardan biri; 4444 adedin ne bir fazla ne de bir eksik olmamasına çok dikkat etmektir. Bu adet kilidin anahtarı gibidir, anahtarın dişlerinden bir tanesinin eksik yada fazla olursa kapıyı açamazsınız.
Canim Ben bildirim yapmamışım pınar arkadaşımızaSıla Arkadaşımız için Okundu Bildirimi yapmayanlar
ayseMsb
Hilal Arkadaşımız için Okundu Bildirimi yapmayanlar
ayseMsb
Mucizemm222
Pınar Arkadaşımız için Okundu Bildirimi yapmayanlar
ayseMsb
C cemkaraemre
Ocalh
V Vavin
mimiraculum
Mucizemm222
kzmkzm
N Nana
Meral01
Kara_gozlum
aklından çıktığını tahmin ettim canım, çünkü sen hemen okuyup bildirim yapıyordunCanim Ben bildirim yapmamışım pınar arkadaşımıza
Pınar arkadaşıma şimdi okudum allah kabul etsin inşallahSıla Arkadaşımız için Okundu Bildirimi yapmayanlar
ayseMsb
Hilal Arkadaşımız için Okundu Bildirimi yapmayanlar
ayseMsb
Mucizemm222
Pınar Arkadaşımız için Okundu Bildirimi yapmayanlar
ayseMsb
C cemkaraemre
Ocalh
V Vavin
mimiraculum
Mucizemm222
kzmkzm
N Nana
Meral01
Kara_gozlum
Evrt canim normalde ilk gun bitiriyorum , nasil unuttum bilmiyorum yazmayiaklından çıktığını tahmin ettim canım, çünkü sen hemen okuyup bildirim yapıyordun
tülay için okudum Rabbim kabul eylesinTEFRİCİYE LİSTEMİZ
1.begonvil1985 178
2.kunfeyekun__ - 178
3.Umut_2019 178
4. M M_atruska 178
5.ayseMsb 178
6.Mrvyvz4832 178
7.caramel_7 - 178
8. C cemkaraemre - 178
9.Ocalh - 178
10. V Vavin 178
11.Mandalinvitamin - 178
12.mimiraculum - 178
13.Mucizemm222 - 178
14. T Tanemruyasu - 178
15.yalutserkan - 172
Bismillahirrahmanirrahim Hatice kızı Tülay kardeşimize sağlık sıhhat evine huzur bereket eşiyle mutlu bir hayat nasip et. Evlerini hayırlı zmanda şenlendir kucağını doldur evlat hasreti ceken kardeşlerine de nasip et. Babasına tez zmanda acil şifalar ver Şafi isminin yüzü suyu Hürmetine Amin ecmain
16. B Bademmm388 -178
17.kzmkzm -178
18. S sibellcim - 178
19. N Nana - 178
20.humanbeings - 178
21.Cacaben - 178
22.Nzlnaz 178
23. W whiteice67 178
24.Meral01 178
25.Kara_gozlum 178
Tülay arkadaşımızın dua'sı için 178 adet Salavat-ı Tefriciyye okuyup 8 Haziran Pazartesi Saat:18'e kadar bildirim yaparsanız çok sevinirim
Tefriciyye başlama şeklini hepimiz biliyoruzdur. Bilmeyenler için küçük bir hatırlatma yapayım istedim. Duâ’sı yapılacak arkadaş güzel bir abdestle 2 rekat Allah rızası için hacet namazı kılar. Tam bir imân ve inançla 21 defa “Estağfirrullah el azîym ve etûbu ileyh” diyerek tövbe istiğfar getirir. Sonra ne için okuyorsa , kalbe ona niyet eder. “Borcumdan, fakirlikten, şu muradıma erdir gibi....” Salavat-ı Tefriciyye’ye başlamadan önce bir defa “Eûzü besmeleyi” okuyup ondan sonra başlanır. Yüzünüz kıbleye karşı olursa daha müessir olur. Okuyuş esnasında , başka bir şeyle zihninizi meşgul etmemeye çalışınız. En önemli hususlardan biri; 4444 adedin ne bir fazla ne de bir eksik olmamasına çok dikkat etmektir. Bu adet kilidin anahtarı gibidir, anahtarın dişlerinden bir tanesinin eksik yada fazla olursa kapıyı açamazsınız.