- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.232
- 208
- Konu Sahibi Maviskelebegimm
-
Canim biliyorum ama yaklasik 10 kilo bezelye 10 kilo visnem var et falan fazla deil ama yani hepsini tuketmem mumkun deil zatenKeşke geri dondurmayıp tüketseydiniz. Çözdürülen yiyecekler tekrar dondurulmaz. Bir numaralı ve en önemli dondurucu kuralıdır.
Atayimi dunya kadar para verdim ya durumumda pek iyi deil cok uzuluyorum sabahtan beriietleri hemen tüket sebzeleri de at gitsin napıcan....
Ama tekrar donmuş şuanda.Belki bir miktar pişirip tekrar az pişmiş halde koyup dondurabilirsiniz.
Canim biliyorum ama yaklasik 10 kilo bezelye 10 kilo visnem var et falan fazla deil ama yani hepsini tuketmem mumkun deil zaten
Tsk ederim cnm etler neysede kisliklarim icin cok uzuliyorum bezelyenin mevsimi gecti tekrar almam mumkun deil bezelyeyide cok seviyoruz ayni sekilde visnrde oyleDurun hemen atmayın. Dediğim gibi genel olarak yeniden dondurmak kötü. Ama sebze ve meyvede istisna vardır belki. Sizin için araştıracağım. Ben daha çok et var gibi anlamıştım, sucuk, mantı diyince.
Cok tsk kizlar o zaman etleri kavurup pyle tekrar buzluga koyayim sebzeleri ne yapicam
Tsk ederim cnm etler neysede kisliklarim icin cok uzuliyorum bezelyenin mevsimi gecti tekrar almam mumkun deil bezelyeyide cok seviyoruz ayni sekilde visnrde oyle
Yok deiillerdi yani yumusamuslar ama iyicee erimemisker kimisi yumsamisti yok -18 derecede calisiyo buzlugumBulduğunuzda tamamen erimişler miydi yoksa buz kristalleri var mıydı? Tamamen erimişlerse ısıları nasıldı? 4 dereceden (normal buzdolabı derecesi) sıcak mıydılar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?