- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.232
- 208
- Konu Sahibi Maviskelebegimm
Canim visne cilek bezelye domates nerdeyse 40 kilo yakin gida var icindebana kalırsa bişey olmamıştır
ama yine de bilemicem
10 kilo şeyi atamazdım ben herhalde ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim visne cilek bezelye domates nerdeyse 40 kilo yakin gida var icindebana kalırsa bişey olmamıştır
ama yine de bilemicem
10 kilo şeyi atamazdım ben herhalde ya
Ya bizde kurbani memlekkete kesip getiriyoruz bisi olmuyo ama ne bilim cok uzuldum insallah bisi olmaz koku falan yok yaniiBiz uzak biryerden donmuş et getirmek durumunda kalıyoruz. Yol boyunca haliyle erimeye yüz tutmuş oluyor ancak tekrardan donduruyoruz. Bilmiyorum şuana kadar bozulmuş birşeyle hiç karşılaşmadık. Isterseniz atmayın bir deneyin.
Yok deiillerdi yani yumusamuslar ama iyicee erimemisker kimisi yumsamisti yok -18 derecede calisiyo buzlugum
+1Çöpe atmayın. Hiç bir şey olmaz. Buzlugun içinde cozulmusler. Yani soğuk yerde. Öylece kullanın derim ben.
Bak bu daha güzelBen olsam fark etmemiş gibi davranırım :)
Ya bizde kurbani memlekkete kesip getiriyoruz bisi olmuyo ama ne bilim cok uzuldum insallah bisi olmaz koku falan yok yanii
Cok tsk ederim atamazdim zaten o yuzden buraya yazip cozum yoli aradimOlmaz, atmayın çöpe. Çöpe at demek kolay , ben de yazayım oo olmaz hepsini at gitsin. Ama demekle olmuyor.
Öylece bırakın. Eti kavurmaniza gerek yok. Zaten _18. De çalışan bir dolap ısısını muhafaza eder urunlerin açık kalsada.
Tezgahta eriseydi ki bu çok yanlış geceden alt dolapta eritmek gerekiyor, tabiki tekrar dondurulmazdi ama buna bir şey olmaz. Bırakın olduğu gibi kalsın, donsunlar yine.
Vişne biraz fazla sulanir o kadar.