Gebeliğe Hazırlık kizlar doktor tavsiyesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

nurr64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2017
684
536
103
Merhaba hanimlar esimin benim butun tahlilleri temiz cikiyor ama bir bebegimiz olamadi henuz. Sizden ricam afyon,usak,denizli,kutahya illerde begendiginiz tavsiye edebileceginiz bir uzman doktor var mi

Merhaba hanimlar esimin benim butun tahlilleri temiz cikiyor ama bir bebegimiz olamadi henuz. Sizden ricam afyon,usak,denizli,kutahya illerde begendiginiz tavsiye edebileceginiz bir uzman doktor var mi
Merhaba baya olmuş yazalı ama görünce yazayım dedim ben dw böyle konu açıyorum kimse yardım etmeyince o kadar üzülüyorum ki.. afyonda mavi hastanede ismail hocayı duymuştum. Hala ordaysa tabii. Bi araştırın

Merhaba canim. Ismail kestane mi acaba. Sanki o mavide degil devlette simdi.cok sagol canim benim

Canım olabilir parkta da olabilir. Sanki soyadı farklıydı ama benim duyduğumun
Bir de ismail teker vardi sanirim canim. Ben de daha arastiriyorum. Ayni zamanda da adeti bekliyorum. Bakalim geldiginde ki insallah gelmez tekrat gidecegim onerilen bit doktora

Evet evet ismail tekerdi. Sorunun ne canım ?
1Bucuk yildr bebek olmuyor canim. Esimde bende tahliller yapildi hsg cekildi ama yok olmadi. 4 aydr klomen kullaniyorum.bu ay da olmazsa baska doktora asilama icin gidecegim bakalim

İlginç ya kiminin rahatsızlığı yok olmuyo kiminin rahatsızlığı var oluyo.. şans kısmet.. elbet olcak bi gün ben hiç ümitsiz olmuyorum sen de ümit et. Bizimkiler biraz nazlı bebekler sadece :)
Insallah canim ya hayirlisiyla bir gun bizimde olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…