kızlar doğurdum minik asyamı

Gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün. Darısı bizim başımıza inş.

gecmis olsun canim gözün aydin güle güle büyüt bebegini darisi bizim basimiza insallah...

allah analı babalı buyutsun.sanada gecmıs olsun darısı basımıza.umarım bızım dogumlarımızda senınkı kadar kolay olur

hayırlı olsun canım
allah hayırlı, sağlıklı mutlu uzun ömür versin inşaallah a.s.

allah ananı babalı büyütsün, hayırlı olsun canıma.s.darısı biz bekleyenlerin başına(40+0)

kaç dikişim var bilmiyorum canım ama fazla yok sanırım o heyecandan sormadım en çok korktuğum doğumdan önce oydu boşuna korkmuşum son derece rahat çıkıyorum acıcak korkusu vardı ılk cıktığımda hiçte acımadı taharetimi rahat alabiliyorum klazöt tuvaletimiz korkma canım ne kadar korkmazsan o kadar rahat doğum yaparsın herseyi oluruna bırak evet en fazla bir günlük acı bir gün çektim ama doğumdan sonra hemen ayaklandım benden once sezeryan olanların doğumdan sonrakı hallerınıde gorunce ıyıkı normal yapmısım dedım

gözün aydın canım benimde az kaldı normal doğum yapacagım ama cok korkuyorum yazını okuyunca biraz rahatladım allah insallah hayırlısıyla benide kurtatrır minik prensesi öpüyorum canım allah analı babalı büyütsün

Çok duygulandım doğumunu okurken ağlıyorum şimdisenağlamasenağlamasenağlama Allah analı babalı büyütsün canım a.s.

canım çok mutlu oldum neden biliyomusun?her zaman bir bebeğim olursa mart 3 de doğurmayı istemişimdir.çünkü o gün benim doğum günümdü.sende benim doğum günümde bana nasip olmayan bebeğini dünyaya getirmişsin.çok mutlu oldum.bebeğin balık burcu.balıklar gibi güzel olur inş .allah analı babalı büyütsün.rabbim bu duyguyu tatmayı herkese nasip etsin

canım doğum hikayeni 2. kez okudum , maşallah bi de doğurup süslenmiş püslenmiş makyajını yapıp çıkmışsın doğum odasından ... Allah iyiliğini versin senin :))) İnşallah bizler de senin gibi kolayca doğurup burada şen şakrak anlatırız doğum anımızı ...

melser tebrik ederim cnm nihayet geldi yavruşun
ayrıca çok güldüm süpersin yaaa:))))))))))

allah analı babalı büyütsün darısı biz hamişlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…