Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
slm kızlar 3.3.2008 saat 18:50 küçük kızım dünyaya geldi normal doğum yaptım herkese tavsiyem normal doğum çok iyiyim hemen ayağa kalktım çok uslu bir kızım var allah isteyen herkese nasip etsin böyle bir mutluluk olamaz
gözünüz aydın çok geçmiş olsun analı babalı büyüsün rabbimden çok hayırlı uzun ömürler diliyorum:1hug: yalnız dur bakalım dün bir bu gün iki hemen usluluğuna öyle çabuk karar verme zamanla görürüsün anyayı koyayıkafamçokkarıştı:roflol:seni öpüyorum minik kızınında gıdısından kokluyoruuum offf ne güzelde kokuyordur o şimdiŞeniz
canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun darısı bizim başımıza nasıl oldu doğumun fırsat bulursan doğum hikayeni yazar mısın?çok merak ediyorum bu hikayeleri ben. eminim doğumu yakın tüm anne adayları da merak ediyordur.tekrar hayırlı olsun kızın(39+0)
güzün aydın Allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza benimde nisanın 5 gibi gözüküyo doğumum normal istiyorum ama bir yandanda korkuyorum kaç kilo doğdu?
gözünüz aydın , bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun inşallah analı babalı büyüsün .... bende nasıl doğum yaptığınızı merak ettim anlatırsanız seviniriz :) ama öyle içten yazmışsınız ki sanırım oldukça kolay olmuş gibi ...
gözün aydın canım allah kaderini güzel eylesin, sağlıklı huzurlu bi ömrü olsun, hayırlı evlat olsun inşlh ...dikişlimiydi an an yasadıklarını yazsan da bi heycanla okuruz yaw bide resmini göstersen bebeişinin cok tutmazsın nazar değer kaldırırsın
Allah analı babalı buyutsun inşallah eşimin doğum gununde dunyaya gelmiş kızın :teytey: Darısı bnmde başıma bende normal doğum istiyorum kolay oldu demişsin anlatırsan çok sevinirizz:içelim:
allah hepinizi bir avazda kurtarsın arkadaşlar doğum hikayemi anlatayım 3 mart sabah 5 gibi karnımda kasılmalarla uyandım baktım geçmiyo 5 dk bir geliyo hemen eşimle çantaları alıp hastaneye gittik ebe gelip açılmam varmı diye baktı 2 cm açılman var rahminde incelmiş dedi doğarmı bugun dedim doğar dedi nst ye bağladı gitti 2 saat sonra tekrar geldi rahmimin iyicene inceldiğni soyledı saat 9 dan sonra sancılarım biraz daha arttı açılma ilerlemeye basladı öğlen 1den sonra dahada sıddetlendi sancı galiba dayanamıcam sezeryana alın beni demeye başladım doktorum olmaz sen normal yapıcaksın her sey normal 6 cm açılman var dedi biraz daha sık dısını dedı bir taraftanda sezeryan olursam pişman olucağmı düşünmeye başladım doğumun akşamı bulcağnı söylemişlerdi karşımda kocaman saat ben saatleri bırakın saniyeleri saymaya başladım eşim başımda ağlıyo dışarı çıkamak istiyo bırakma beni diye yalvarıyom zavallım kendimden çok onun o haline üzüldüm neyse neyse saat 3 te doktorum 9.5 cm açılmam olduğnu doğuma alcağnı söyledi o an çok sevindim doğumhaneye girdim karsı odama bir bayan daha getirdiler o ordan bağrı ben burdan bir taraftanda sancı arasında guluyorum baktık benım bebış yola başı yana dönük girmiş doktorumm nst bağlayıp yan dondurup benı biraz oyle kalmamı soyleyıp dığer kadınıdoğurmaya gitti kaldım yanlız bir taraftan sancı cekıp bır taraftan onları ızledım kadın kıyametlerii kopardı ne kadar cok kasmıs kendını oyle sonra bır anda bebegının sesı gelınce basladım ben ağlamaya benım bebegim doğmuyo soyle boyle benı bır guc bır azım aldımı doktrorum dığer kadını doğurtup bana geldı doktorum ne derse elimden geldığınce yaptım sancım geldıgınde hemsıre usten ıttı ben ıkındım doktorum alttan açtı ve üçüncü denemede bebişim çıktı o an o kadar rahatladımkı bır taraftan doktorum dıkıslerı attı bır taraftan sohbet ettık doktorum tebrık ettı acı eşiğimin bayağı bir kuvvetli olduğnu soyledı o kadın doğurup gıtmeseydı belkıde ben kendımı okadar zorlamazdım doğum biraz daha uzardı azim gücü dikişlerim bitti hemşire temizledi ben hemen ayagı fırladım doktorum bır gordu sasırdı hemen oturttu benı basladım suslemeye saclarımı duzelttım makyajımı yaptım çıkarttılar odadan herkes kapıda beni görünce sokladı sankı bıraz once bağıran çağıran ben degıldım herkes ağlıyo ben guluyorum arkadaslarım ben doğumhanedeyken normal doğum asla yapmam derken benı gorunce hepsini fikrı degıstı 1 gece hastanede kaldım ve döndük allahım herkese kolay doğumlar nasip etsin benimki bıraz zordu ama gectı gene doğursam gene normal yaparım bebişimi rahatlıkla emziriyorum geziniyorum allahım evlat ısteyen herkese versin doğum yapcaklarada kolay doğumlar versin
kaç dikişin var canım ...nasıl klazötmü normal tuvaletemi oturyosun taharetini rahat alabiliyomusun?..kızın cok tatlı yaaa. bende istiom bebişimii....bende korkuyorum ama normal istiyorum nasıl olsa en fazla bir günlük acı..