Rahat mı sevdiniz mi üzerinizde nasıl duruyo ben bilemiyorum hiç acaba diyorum normal düğmeli pijama takımı mı alsam diyorum her zaman giydiğim şeyler rahat olur diyeAllah izin verirse doğumuma birkac hafta kaldı. Ben de o dantelli lohusa takımlarından aldım. Olgun işi olduğunu düşünmüyorum. Gayet şık bir takım. İçinde sabahligi bamdanasi ve terliği de var. Giyinmek için sabırsızlanıyorum:))) tavsiye ederim size de
Benim doğumum sezeryanla olacağı için bu lohusa setinin pijama kısmı lastiksiz, gebe pantolonlari olur ya o tarz. O yüzden çok rahat. Enazindan dikislerim falan agirmaz. Bide hamilelik ve doğum hayatımızda cok az yaşayacağımız deneyimler bence bazi şeyler ona has olmalı. Zaten bluzun ust kısmı düğmeli yani emzirmede falan sorun yaşayacağımı düşünmüyorum... Ben lohusa şerbeti için cam sebil ve meşrubat bardağı falan ayakli cam fanuslqrdan falan da aldım:) baya özendim yani. İsimli çikolata ve magnetler yaptırdım. İnşallah istediğim gibi güzel geçerRahat mı sevdiniz mi üzerinizde nasıl duruyo ben bilemiyorum hiç acaba diyorum normal düğmeli pijama takımı mı alsam diyorum her zaman giydiğim şeyler rahat olur diye
Ya ne güzel inşallah gönlünüzce olur herşeyBenim doğumum sezeryanla olacağı için bu lohusa setinin pijama kısmı lastiksiz, gebe pantolonlari olur ya o tarz. O yüzden çok rahat. Enazindan dikislerim falan agirmaz. Bide hamilelik ve doğum hayatımızda cok az yaşayacağımız deneyimler bence bazi şeyler ona has olmalı. Zaten bluzun ust kısmı düğmeli yani emzirmede falan sorun yaşayacağımı düşünmüyorum... Ben lohusa şerbeti için cam sebil ve meşrubat bardağı falan ayakli cam fanuslqrdan falan da aldım:) baya özendim yani. İsimli çikolata ve magnetler yaptırdım. İnşallah istediğim gibi güzel geçer
Öyle şatafatlı lohusa takımı istemiyorum yaa önü düğmeli, sade renk pamuk pijamalar dan alıp doğuma gitmeyi planlıyorumLohusa takımımı aldınız kendinize yoksa normal pijama takımı mı karar veremedim yaşım 24 lohusa takımları dantelli falan böyle olgun işi duruyor siz ne giydiniz ya da neler aldınız
Bende aynı fikirdeyim ama bi yandan kararsız kalıyorum her zaman giydiğim şeyler acaba farklılık mı olsa diyorumÖyle şatafatlı lohusa takımı istemiyorum yaa önü düğmeli, sade renk pamuk pijamalar dan alıp doğuma gitmeyi planlıyorum
Evet çok güzeller iş çok beğendim ama bunlarla yatıp kalkamam ki benim her yerim açılır hiç düzgün yatamıyom benEmzirmeye uygun da bir ön olduğu için çok kullanışlı olmuştu hem sade hem hoşlar.
Bn lohusa takımlarını sevmediğim için sonrasında da giyebileceğim bi pijama takımı almıştımLohusa takımımı aldınız kendinize yoksa normal pijama takımı mı karar veremedim yaşım 24 lohusa takımları dantelli falan böyle olgun işi duruyor siz ne giydiniz ya da neler aldınız
Bende öyle istiyorum ama annemler tutturdu lohusa takımı al rahat olur diyeBn lohusa takımlarını sevmediğim için sonrasında da giyebileceğim bi pijama takımı almıştım
Önü düğmeli klasik modeller varya ondan
Hem emzirmede rahat oluyor düğmeli olunca
Sen kendi rahatını düşün anneler heves ediyorda rahat edemicem demişsinBende öyle istiyorum ama annemler tutturdu lohusa takımı al rahat olur diye
Üstünü örtersin canımEvet çok güzeller iş çok beğendim ama bunlarla yatıp kalkamam ki benim her yerim açılır hiç düzgün yatamıyom ben
Çok teşekkür ederimSen kendi rahatını düşün anneler heves ediyorda rahat edemicem demişsin
daha zamanın varken araştır bak zevkine göre, hayırlı doğumlar olsun
Eğer çok istiyorsanız Bi takım alın ne olacak içinizde kalmasn hem zaten o amaçla üretilen bir takım kolaylık da sağlar. Şimdilik çok heveslisi olmadığım için normal takım bana yeter de artar diye düşünüyorumBende aynı fikirdeyim ama bi yandan kararsız kalıyorum her zaman giydiğim şeyler acaba farklılık mı olsa diyorum
Ben suwenden aldım dantelsiz falan spor ama hoş takımlardı bence. Bir tane de chakradan aldım. 2 gecelik, 1 pijama takımı götürdüm. Sezaryen doğum yaptım. İlk 2 gün gecelik, çıktığım gün de pijama giydim. Zaten beli lastiksiz özel oluyor iki şekilde de rahat ettim. Normal doğumda muayeneden dolayı gecelik daha rahatmışxLohusa takımımı aldınız kendinize yoksa normal pijama takımı mı karar veremedim yaşım 24 lohusa takımları dantelli falan böyle olgun işi duruyor siz ne giydiniz ya da neler aldınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?