• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Kızlar doğumda pijama önerisi 🥺

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Lohusa takımımı pijama mı ?

• Ankete Katılan
    6

Svmlikedy

Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2022
76
22
8
Lohusa takımımı aldınız kendinize yoksa normal pijama takımı mı karar veremedim yaşım 24 lohusa takımları dantelli falan böyle olgun işi duruyor siz ne giydiniz ya da neler aldınız 🥺

Allah izin verirse doğumuma birkac hafta kaldı. Ben de o dantelli lohusa takımlarından aldım. Olgun işi olduğunu düşünmüyorum. Gayet şık bir takım. İçinde sabahligi bamdanasi ve terliği de var. Giyinmek için sabırsızlanıyorum:))) tavsiye ederim size de

Allah izin verirse doğumuma birkac hafta kaldı. Ben de o dantelli lohusa takımlarından aldım. Olgun işi olduğunu düşünmüyorum. Gayet şık bir takım. İçinde sabahligi bamdanasi ve terliği de var. Giyinmek için sabırsızlanıyorum:))) tavsiye ederim size de
Rahat mı sevdiniz mi üzerinizde nasıl duruyo ben bilemiyorum hiç acaba diyorum normal düğmeli pijama takımı mı alsam diyorum her zaman giydiğim şeyler rahat olur diye

Rahat mı sevdiniz mi üzerinizde nasıl duruyo ben bilemiyorum hiç acaba diyorum normal düğmeli pijama takımı mı alsam diyorum her zaman giydiğim şeyler rahat olur diye
Benim doğumum sezeryanla olacağı için bu lohusa setinin pijama kısmı lastiksiz, gebe pantolonlari olur ya o tarz. O yüzden çok rahat. Enazindan dikislerim falan agirmaz. Bide hamilelik ve doğum hayatımızda cok az yaşayacağımız deneyimler bence bazi şeyler ona has olmalı. Zaten bluzun ust kısmı düğmeli yani emzirmede falan sorun yaşayacağımı düşünmüyorum... Ben lohusa şerbeti için cam sebil ve meşrubat bardağı falan ayakli cam fanuslqrdan falan da aldım:) baya özendim yani. İsimli çikolata ve magnetler yaptırdım. İnşallah istediğim gibi güzel geçer

Benim doğumum sezeryanla olacağı için bu lohusa setinin pijama kısmı lastiksiz, gebe pantolonlari olur ya o tarz. O yüzden çok rahat. Enazindan dikislerim falan agirmaz. Bide hamilelik ve doğum hayatımızda cok az yaşayacağımız deneyimler bence bazi şeyler ona has olmalı. Zaten bluzun ust kısmı düğmeli yani emzirmede falan sorun yaşayacağımı düşünmüyorum... Ben lohusa şerbeti için cam sebil ve meşrubat bardağı falan ayakli cam fanuslqrdan falan da aldım:) baya özendim yani. İsimli çikolata ve magnetler yaptırdım. İnşallah istediğim gibi güzel geçer
Ya ne güzel inşallah gönlünüzce olur herşey 🥰

Ben gecelik aldım çok rahat ettim pijama alsaydım rahat edemezdim. Sezaryen dikişi onların pansumanı şu bu derken lastikli sıkan bişeyler olmasa çok iyi olur. Bende sizin gibi çok çirkin bulduğum için en son glingerie de catherine s markasına rastladım ve şöyle bir model almıştım

Eklentiler

• 1D965AF9-3B8D-43B3-9AC6-83C1AAD6EFAD.jpeg
    1D965AF9-3B8D-43B3-9AC6-83C1AAD6EFAD.jpeg
    236,1 KB · Görüntüleme: 385
Emzirmeye uygun da bir ön olduğu için çok kullanışlı olmuştu hem sade hem hoşlar.

Eklentiler

• E010A1FD-C631-437B-AE7C-995751766A1A.png
    E010A1FD-C631-437B-AE7C-995751766A1A.png
    197,3 KB · Görüntüleme: 215
  • 83EF19DB-CEF0-465C-B448-85FA4ECE62EC.png
    83EF19DB-CEF0-465C-B448-85FA4ECE62EC.png
    430,6 KB · Görüntüleme: 167
  • 683599DF-9DCE-4454-B176-C7975B995FA9.png
    683599DF-9DCE-4454-B176-C7975B995FA9.png
    231,5 KB · Görüntüleme: 221
Lohusa takımımı aldınız kendinize yoksa normal pijama takımı mı karar veremedim yaşım 24 lohusa takımları dantelli falan böyle olgun işi duruyor siz ne giydiniz ya da neler aldınız 🥺
Öyle şatafatlı lohusa takımı istemiyorum yaa önü düğmeli, sade renk pamuk pijamalar dan alıp doğuma gitmeyi planlıyorum

Bn lohusa takımlarını sevmediğim için sonrasında da giyebileceğim bi pijama takımı almıştım
Önü düğmeli klasik modeller varya ondan
Hem emzirmede rahat oluyor düğmeli olunca

Bende öyle istiyorum ama annemler tutturdu lohusa takımı al rahat olur diye 🥺
Sen kendi rahatını düşün anneler heves ediyorda rahat edemicem demişsin
daha zamanın varken araştır bak zevkine göre, hayırlı doğumlar olsun 💕

Ben 2 tane hamile pijaması aldım önü düğmeli, beli ayarlanabilir. 1 tane de normal ama rahat bir pijama takımı aldım. Dantellilerden bende çok hoşlanmıyorum. Yada hoşlanabileceğim bir tarzda bulamadım

Bende aynı fikirdeyim ama bi yandan kararsız kalıyorum her zaman giydiğim şeyler acaba farklılık mı olsa diyorum
Eğer çok istiyorsanız Bi takım alın ne olacak içinizde kalmasn hem zaten o amaçla üretilen bir takım kolaylık da sağlar. Şimdilik çok heveslisi olmadığım için normal takım bana yeter de artar diye düşünüyorum 🤣 ama yani dana 24. Haftadaym ilerde ne yaparım bilmem

Kizlar 8 gun once sezaryen dogum yaptim yanimda 2 tane lohusa seti goturdum. Sadece gecelikleri giydim oyle diyeyim pijama giymeye imkan yok bence cunku surekli degistirmeniz gereken depend ya da lohusa pedi ne kullanacaksaniz, o halinizle pijama alti giy cikar pek mumkun degil. Pijamalari simdi evde giyiyorum.

Ben suwenden aldım dantelsiz falan spor ama hoş takımlardı bence. Bir tane de chakradan aldım. 2 gecelik, 1 pijama takımı götürdüm. Sezaryen doğum yaptım. İlk 2 gün gecelik, çıktığım gün de pijama giydim. Zaten beli lastiksiz özel oluyor iki şekilde de rahat ettim. Normal doğumda muayeneden dolayı gecelik daha rahatmışx

Back