Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma Hazırlık Kızlar doğumda pijama önerisi 🥺
- Konu Sahibi Svmlikedy
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #doğum #doğumsonrası #ağrı #lohusalık #pijama
Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 13 Ağustos 2021
- 501
- 515
- 23
- 31
Rahat mı sevdiniz mi üzerinizde nasıl duruyo ben bilemiyorum hiç acaba diyorum normal düğmeli pijama takımı mı alsam diyorum her zaman giydiğim şeyler rahat olur diyeAllah izin verirse doğumuma birkac hafta kaldı. Ben de o dantelli lohusa takımlarından aldım. Olgun işi olduğunu düşünmüyorum. Gayet şık bir takım. İçinde sabahligi bamdanasi ve terliği de var. Giyinmek için sabırsızlanıyorum:))) tavsiye ederim size de
- 13 Ağustos 2021
- 501
- 515
- 23
- 31
Benim doğumum sezeryanla olacağı için bu lohusa setinin pijama kısmı lastiksiz, gebe pantolonlari olur ya o tarz. O yüzden çok rahat. Enazindan dikislerim falan agirmaz. Bide hamilelik ve doğum hayatımızda cok az yaşayacağımız deneyimler bence bazi şeyler ona has olmalı. Zaten bluzun ust kısmı düğmeli yani emzirmede falan sorun yaşayacağımı düşünmüyorum... Ben lohusa şerbeti için cam sebil ve meşrubat bardağı falan ayakli cam fanuslqrdan falan da aldım:) baya özendim yani. İsimli çikolata ve magnetler yaptırdım. İnşallah istediğim gibi güzel geçerRahat mı sevdiniz mi üzerinizde nasıl duruyo ben bilemiyorum hiç acaba diyorum normal düğmeli pijama takımı mı alsam diyorum her zaman giydiğim şeyler rahat olur diye
Ya ne güzel inşallah gönlünüzce olur herşeyBenim doğumum sezeryanla olacağı için bu lohusa setinin pijama kısmı lastiksiz, gebe pantolonlari olur ya o tarz. O yüzden çok rahat. Enazindan dikislerim falan agirmaz. Bide hamilelik ve doğum hayatımızda cok az yaşayacağımız deneyimler bence bazi şeyler ona has olmalı. Zaten bluzun ust kısmı düğmeli yani emzirmede falan sorun yaşayacağımı düşünmüyorum... Ben lohusa şerbeti için cam sebil ve meşrubat bardağı falan ayakli cam fanuslqrdan falan da aldım:) baya özendim yani. İsimli çikolata ve magnetler yaptırdım. İnşallah istediğim gibi güzel geçer
- 13 Temmuz 2019
- 3.063
- 2.923
- 133
- 38
Ben gecelik aldım çok rahat ettim pijama alsaydım rahat edemezdim. Sezaryen dikişi onların pansumanı şu bu derken lastikli sıkan bişeyler olmasa çok iyi olur. Bende sizin gibi çok çirkin bulduğum için en son glingerie de catherine s markasına rastladım ve şöyle bir model almıştım
Eklentiler
- 13 Temmuz 2019
- 3.063
- 2.923
- 133
- 38
- 16 Haziran 2020
- 4.448
- 9.932
- 108
- 28
Öyle şatafatlı lohusa takımı istemiyorum yaa önü düğmeli, sade renk pamuk pijamalar dan alıp doğuma gitmeyi planlıyorumLohusa takımımı aldınız kendinize yoksa normal pijama takımı mı karar veremedim yaşım 24 lohusa takımları dantelli falan böyle olgun işi duruyor siz ne giydiniz ya da neler aldınız
Bende aynı fikirdeyim ama bi yandan kararsız kalıyorum her zaman giydiğim şeyler acaba farklılık mı olsa diyorumÖyle şatafatlı lohusa takımı istemiyorum yaa önü düğmeli, sade renk pamuk pijamalar dan alıp doğuma gitmeyi planlıyorum
Evet çok güzeller iş çok beğendim ama bunlarla yatıp kalkamam ki benim her yerim açılır hiç düzgün yatamıyom benEmzirmeye uygun da bir ön olduğu için çok kullanışlı olmuştu hem sade hem hoşlar.
- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 598
- 33
Bn lohusa takımlarını sevmediğim için sonrasında da giyebileceğim bi pijama takımı almıştımLohusa takımımı aldınız kendinize yoksa normal pijama takımı mı karar veremedim yaşım 24 lohusa takımları dantelli falan böyle olgun işi duruyor siz ne giydiniz ya da neler aldınız
Önü düğmeli klasik modeller varya ondan
Hem emzirmede rahat oluyor düğmeli olunca
Bende öyle istiyorum ama annemler tutturdu lohusa takımı al rahat olur diyeBn lohusa takımlarını sevmediğim için sonrasında da giyebileceğim bi pijama takımı almıştım
Önü düğmeli klasik modeller varya ondan
Hem emzirmede rahat oluyor düğmeli olunca
- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 598
- 33
Sen kendi rahatını düşün anneler heves ediyorda rahat edemicem demişsinBende öyle istiyorum ama annemler tutturdu lohusa takımı al rahat olur diye
daha zamanın varken araştır bak zevkine göre, hayırlı doğumlar olsun
- 13 Temmuz 2019
- 3.063
- 2.923
- 133
- 38
Üstünü örtersin canım yanında zaten kim kalacak. Ziyarete gelenin gidenin olur sonra rahat rahat yatarsın istediğin gibiEvet çok güzeller iş çok beğendim ama bunlarla yatıp kalkamam ki benim her yerim açılır hiç düzgün yatamıyom ben
Çok teşekkür ederimSen kendi rahatını düşün anneler heves ediyorda rahat edemicem demişsin
daha zamanın varken araştır bak zevkine göre, hayırlı doğumlar olsun
- 16 Haziran 2020
- 4.448
- 9.932
- 108
- 28
Eğer çok istiyorsanız Bi takım alın ne olacak içinizde kalmasn hem zaten o amaçla üretilen bir takım kolaylık da sağlar. Şimdilik çok heveslisi olmadığım için normal takım bana yeter de artar diye düşünüyorum ama yani dana 24. Haftadaym ilerde ne yaparım bilmemBende aynı fikirdeyim ama bi yandan kararsız kalıyorum her zaman giydiğim şeyler acaba farklılık mı olsa diyorum
- 4 Temmuz 2018
- 318
- 221
- 103
- 31 Ocak 2022
- 469
- 355
- 33
- 27
Kizlar 8 gun once sezaryen dogum yaptim yanimda 2 tane lohusa seti goturdum. Sadece gecelikleri giydim oyle diyeyim pijama giymeye imkan yok bence cunku surekli degistirmeniz gereken depend ya da lohusa pedi ne kullanacaksaniz, o halinizle pijama alti giy cikar pek mumkun degil. Pijamalari simdi evde giyiyorum.
- 14 Kasım 2020
- 6.202
- 6.331
- 148
Ben suwenden aldım dantelsiz falan spor ama hoş takımlardı bence. Bir tane de chakradan aldım. 2 gecelik, 1 pijama takımı götürdüm. Sezaryen doğum yaptım. İlk 2 gün gecelik, çıktığım gün de pijama giydim. Zaten beli lastiksiz özel oluyor iki şekilde de rahat ettim. Normal doğumda muayeneden dolayı gecelik daha rahatmışxLohusa takımımı aldınız kendinize yoksa normal pijama takımı mı karar veremedim yaşım 24 lohusa takımları dantelli falan böyle olgun işi duruyor siz ne giydiniz ya da neler aldınız