- 11 Şubat 2008
- 7.242
- 17.391
- 773
- 40
- Konu Sahibi misskokulumm
-
Kızlar doğumunuza yani o meşhur 40 günlük lohusalık döneminizde annenizi mi kayınvalidenizi mi çağırmayı düşünüyosuuz?Açıkcası ben kayınvalide mi çağırma hatasını benneyaptımki geçen ay kanamam olduğunda yaptım ve bana güzel bi ders oldu.Ben ve bebeğim toplanmadan çağırmayı düşünmüyorum(Allah muhtaç etmesin)insanın annesi gibi kim ilgilenir ki Sağolsun taaa eskişehirden gelidiler ama kendi oğlunun ve kocasının yemeğini yapmaktan başka benle ilgilenen pek olmadıah anacım ana gibi yar olur mu?Rabbim başımdan eksik etmesin ergün sesini dumasam olmuyosenağlama
MesLımına ne guzel Allah devamını getırsın bende SansLı geLınlerdenım :)Kayın valıdem bana bı bulasık bıle yıkatırmaz :)
valla kızlar benim kayınvalidemde çok iyidir. çokta sever beni. ama kayınvalidem bana 1 saat uzaklıkta oturuyor. ben kendi anneme yakınım yürüyerek gidiyorum sürekli. benim için ikiside farketmez. bize gelince bile yemekleri o yapar hemen, benim güzel güzel giyinmemi ister, makyaj yapıp kendime bakmamı ister. biz yapamadık siz yapın diyor yani.
ben kızıma hamileyken kanamalarım oluyordu düşük ihtimalinden en zorunda kayınvalidemlerde bendeydi birşey demediler bende annemi çağırdım memleketten 15 gün boyunca raporum bitene kadar baktı annecim doğumuma da geldi sağolsun 20 gün baktı yine bana ve bebişime sonra kayınvalidemler geldi ben onlara hizmet ettim kısacası anne gibi olmuyor ben kayınvalidemi anne gibi görmedim hiç sözde kalıyor annelik
ama annem gelinimizin 2 doğumundada bulundu değişiyor işte
İkisi de gelsin,ikisi de baksın valla.Kimse kırılmasın sonra.Kırk gün burada bulunmak onlar için iş gibi değil,ya da görev gibi değil zaten.Ayrı bir mutluluk bence.Ama sadece gelsinler,bebeğime karışmalarına müsade etmem hiçbir konuda.Doktor denen bişey var en ufak bir problemde açar sorarım ve uygularım.Onlar gelsin,bebeği sevsin,beni sevsin,misafirlerle ilgilensin,sohbet etsinler.Bulunsunlar yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?